ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Αστρολογικές προβλέψεις 1/8: Η Νέα Σελήνη μάχεται για κάθε φωτεινή επιδίωξη…

Αστρολογικές προβλέψεις 1/8: Η Νέα Σελήνη μάχεται για κάθε φωτεινή επιδίωξη…

Με την είσοδο του τρίτου Καλοκαιρινού μήνα, η Νέα Σελήνη μάχεται, για κάθε φωτεινή επιδίωξη

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Νέα Σελήνη στον Λέοντα, θα σας κάνει πιο δραστήριους και ερωτικούς. Ίσως ξεκινήσετε κάποιο νέο εγχείρημα που θα σας φέρει πιο κοντά σε πρόσωπα πολύ αγαπημένα σας. Αυτή η Σελήνη είναι πολύ θετική σε σας των πρώτων ημερών.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας αυτός ξεκινά με την Νέα Σελήνη στον τομέα που αφορά το οικογενειακό σας περιβάλλον. Τα νέα ξεκινήματα σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία σας, είναι πολύ πιθανά, όπως επίσης και η αλλαγή κατοικίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, θα σας δώσει νέες ευκαιρίες σε ότι αφορά τα ταξίδια και σπουδές. Όσοι ασχολείστε με τα ΜΜΕ και κάθε δραστηριότητα που έχει να κάνει με την επικοινωνία, θα έχει μία σημαντική ανανέωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη επικεντρώνει την προσοχή σας σε ότι αφορά τα οικονομικά σας και τις συνθήκες που θέλετε να δημιουργήσετε για την υλική σας σταθερότητα. Είναι πιθανόν να σας γίνει μία καλή επαγγελματική πρόταση, με καλές απολαβές.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, θα σας δώσει αρκετές ευκαιρίες σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και σε ότι αφορά τις οποιεσδήποτε επιδιώξεις σας. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες να χαθούν, κυρίως εσείς των πρώτων ημερών, πολύ πιθανόν να κάνετε μία σημαντική γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα θα σας δώσει την δύναμη να αντιμετωπίσετε κάποια επαγγελματικά θέματα, αλλά και να κάνετε μία νέα αλλαγή σε αυτό τον τομέα. Η διαίσθηση σας θα σας βοηθήσει σημαντικά.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη σήμερα θα σας ανανεώσει και θα φέρει νέους στόχους και φιλοδοξίες. Το φιλικό σας περιβάλλον είναι ο τομέας που αυτό το διάστημα θα χρειαστεί να ανανεώσετε και να βάλετε νέα ξεκινήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα σας, κυρίως για σας που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Μην ξεχνάτε βέβαια ότι ο Ουρανός απέναντι σας, δοκιμάζει την υπομονή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη σήμερα, αναμφίβολα σας ταιριάζει και θα σας ενεργοποιήσει σωστά σε αποφάσεις που αφορούν ταξίδια και σπουδές. Μπορεί να ανανεώσετε συμφωνίες και να βρεθείτε αντιμέτωποι με επαγγελματικές ανακατατάξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, σας κάνει αρκετά ανήσυχους για οικονομικούς στόχους, όπου θα εμπλέκονται και άλλα άτομα. Ίσως επίσης σκεφτείτε να κάνετε κάποια νέα ξεκινήματα που αφορούν υλικές δραστηριότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας κάνει περισσότερο ευαίσθητους με την προσωπική σας ζωή, βάζοντας προτεραιότητα τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Πολύ πιθανόν βέβαια να υπάρξει μία νέα συνεργασία, όπου θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για ανατροπές.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, κάνει τον επαγγελματικό σας τομέα πιο ενδιαφέρον και ανανεώνεται μέσα από ξαφνικά γεγονότα, που καλείστε να διαχειριστείτε με τον πιο σωστό τρόπο. Διεκδικήστε με ωριμότητα και σταθερότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.