ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αστρολογικές προβλέψεις 2/8: Εντάσεις σε σχέσεις και ανατροπές σε οικονομικά θέματα

Αστρολογικές προβλέψεις 2/8: Εντάσεις σε σχέσεις και ανατροπές σε οικονομικά θέματα

Εντάσεις σε σχέσεις και ανατροπές σε οικονομικά θέματα.

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν ανατροπές σε οικονομικά θέματα, αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Περιορίστε όσο γίνεται τις αποφάσεις, συζητήσεις και γρήγορες σκέψεις, που δεν θα σας φέρουν καλά αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο του Ουρανού προς την Αφροδίτη, θα σας κάνει αρκετά ανήσυχους και προβληματισμένους με θέματα που αφορούν κυρίως τις σχέσεις σας. Ξαφνικά γεγονότα θα σας αλλάξουν τα σχέδια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα πρέπει να αποφύγετε τα πολλά λόγια και τις επαφές με άτομα που σας έχουν προβληματίσει και κατά το παρελθόν. Αρκεστείτε να κάνετε πράγματα ήρεμα και πολύ προσωπικά, για να μην υπάρξουν ανατροπές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το τετράγωνο Ουρανού – Αφροδίτη σήμερα, θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα νιώσετε ότι απειλούνται τα κεκτημένα σας. Φροντίστε να είστε μετρημένοι σε ότι και να κάνετε και μην δείξετε τις αδυναμίες σας στους άλλους.

ΛΕΩΝ

Είστε σε μία περίοδο που το έδαφος τρέμει και εσείς πρέπει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας. Μην βάλετε τίποτα στο πρόγραμμα για σήμερα, αλλά με ηρεμία δεχτείτε κάποιες αλλαγές, που είναι να συμβούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία ιδιόρρυθμη μέρα με πολλές αποκαλύψεις και κάποια θέματα που σίγουρα είναι δύσκολα στο να τα αντιμετωπίσετε χαλαρά. Μην αντιδράσετε σπασμωδικά σε τυχόν προκλήσεις και αφήστε τα πιο σημαντικά για μετά το Σαββατοκύριακο.

ΖΥΓΟΣ

Μην γίνετε προκλητικοί με τους άλλους και αφήστε κάποια πράγματα να περάσουν, χωρίς να αντιδράσετε με ένταση. Οι συνθήκες θα είναι κάπως περίεργες και με το φιλικό σας περιβάλλον, όπου κάποια πράγματα θα αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το σημερινό τετράγωνο ου Ουρανού – Αφροδίτη, σας προειδοποιεί ότι θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, για να μην εκτεθείτε στον κοινωνικό σας περίγυρο. Οι ανατροπές κάποιων θεμάτων θα συμβούν για να σας δοκιμάσουν, όχι να σας αλλάξουν πορείες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ουρανό να κάνει δύσκολη όψη με την Αφροδίτη, να περιμένετε κάποια ανατρεπτικά γεγονότα να συμβούν και να σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας. Μην γίνεστε υπεραισιόδοξοι σήμερα, ίσως κάνετε λάθος εκτιμήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δύσκολη μέρα για να αναλάβετε οικονομικές υποθέσεις και να σκεφτείτε κάποιες επαγγελματικές αλλαγές. Η εμπλοκή σας σε λόγια και εντάσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι πολύ πιθανή, γι αυτό θέλει μεγάλη προσοχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η συναισθηματική σας ζωή σήμερα, θα περάσει από κρίση, κάτι που θα πρέπει να προσέξετε και να μην αφήσετε να νικήσει ο εγωισμός και η νευρικότητα. Η ψυχραιμία αν πρυτανεύσει, θα κερδίσετε αρκετά και σε κάθε τομέα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το καθημερινό σας πρόγραμμα δεν είναι κακό να αλλάξει κάποιες φορές, αρκεί να μην σας το επιβάλλουν οι δύσκολες συνθήκες. Φροντίστε σε αυτή την περίπτωση να μην χάσετε τον έλεγχο σας και να κάνετε το καλύτερο για σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.