ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο: Θα δοθούν ευκαιρίες και θα υπάρξουν νέα ξεκινήματα

Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο: Θα δοθούν ευκαιρίες και θα υπάρξουν νέα ξεκινήματα

Θα δοθούν ευκαιρίες και θα υπάρξουν νέα ξεκινήματα για τους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διήμερο θα προσπαθήσετε να κάνετε πρακτικά θέματα, όπως το να ασχοληθείτε με την φροντίδα του χώρου σας. Θα έχετε επίσης την διάθεση να κάνετε ένα νέο πρόγραμμα που θα ανταποκρίνεται σε θέματα εργασίας και υγείας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και οι μέρες αυτές δεν σας έχουν αφήσει να ηρεμήσετε, αυτό το διήμερο θα είναι μία όαση στην αρκετά τεταμένη ατμόσφαιρα που επικρατεί. Βρείτε διεξόδους για να ξεφύγετε από ότι σας έχει χαλάσει την ηρεμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το διήμερο είναι πολύ σημαντικό να ασχοληθείτε με τα πρόσωπα που βρίσκονται πολύ κοντά σας. Το σπίτι και οι δικοί σας άνθρωποι θα παίξουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο, ενώ είναι πολύ πιθανόν να ταξιδέψετε για να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχετε την δυνατότητα να ταξιδέψετε και να κάνετε ένα σημαντικό διάλυμα που θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε καλύτερα την συναισθηματική σας ζωή. Ίσως μία ξεκάθαρη συζήτηση, σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από λάθη και κακή συνεννόηση με αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Αυτό το διήμερο θα έχετε στραμμένη την προσοχή σας σε οικονομικά ζητήματα που σας έχουν απασχολήσει αρκετά κατά το παρελθόν. Επίσης μπορεί να συμβούν κάποια γεγονότα που θα σας δημιουργήσουν υλική ανασφάλεια λόγο κακής διαχείρισής άλλων ατόμων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο αυτές τις μέρες, θα σας δημιουργήσει πολύ καλές συνθήκες για να κάνετε κάποιο νέο ξεκίνημα, που αφορά κυρίως την προσωπική σας ζωή, αλλά και θα δρομολογήσετε υποθέσεις που είχαν σταματήσει.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι ευκαιρία να δείτε ποιοι πραγματικά είναι ειλικρινείς και ποιοι θέλουν το καλό σας. Η διαίσθησή σας θα είναι αρκετά ανεπτυγμένη και ίσως θα πρέπει να την εμπιστευτείτε αυτές τις μέρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα συναισθήματα σας αυτό το διήμερο, θα είναι πλούσια για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Όσο αφορά το φιλικό σας περιβάλλον, θα υπάρξουν πολύ καλές επαφές και σίγουρα θα κερδίσετε την εύνοια κάποιου μεγαλύτερου ατόμου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κοινωνική σας ζωή γίνεται αρκετά έντονη, βάζοντας για λίγο στην άκρη τους δισταγμούς και του ς φόβους που σας είχαν ταλαιπωρήσει. Προσοχή να δώσετε στα λόγια που θα πρέπει να μοιραστείτε με άτομα, που επηρεάζουν την επαγγελματική σας άνοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το διήμερο θα είναι στα μέτρα σας, εφόσον η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου θα κάνει καλές όψεις με το δικό σας ζώδιο. Η επιθυμία σας είναι να βγείτε έξω και να περάσετε όμορφα με πρόσωπα που σας εκτιμούν και σας καταλαβαίνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το διήμερο η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, σας κάνει αρκετά δραστήριους με οικονομικά θέματα. Ίσως τακτοποιηθούν εκκρεμότητες που αφορούν κάποια ακίνητα, όπως επίσης μπορεί να διαχειριστείτε πολύ καλά, τα συναισθήματα σας, προς ένα δικό σας πρόσωπο.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η Σελήνη θα βρίσκεται απέναντι από το δικό σας ζώδιο. Έτσι οι επιθυμίες σας θα είναι να να μπορέσετε να έχετε αρμονία στην προσωπική σας ζωή και να απαλύνεται κάποιες εντάσεις που υπήρξαν τις προηγούμενες μέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.