Αστρολογικές προβλέψεις 6/8: Οι σχέσεις θέλουν καλή διαχείριση για να ανθήσουν

Αστρολογικές προβλέψεις 6/8: Οι σχέσεις θέλουν καλή διαχείριση για να ανθήσουν

Οι σχέσεις θέλουν καλή διαχείριση για να ανθήσουν.

ΚΡΙΟΣ

Στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις να αποφύγετε τους τσακωμούς και να προσπαθήσετε να έχετε αρμονία και ισορροπία. Σήμερα βέβαια θα νιώσετε για λίγο μακρυά από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Να σκεφτείτε πολύ σοβαρά την εξέλιξη σας σε πολλά θέματα που σας αφορούν και να μην κοιτάτε μόνο το εξωτερικό περίβλημα μιας κατάστασης. Πολύ πιθανόν σήμερα να ξεκινήσετε κάποιες ιατρικές εξετάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία μέρα που θα έχετε εκδηλώσεις αγάπης από δικά σας πρόσωπα και θα βρεθείτε σε στιγμές που θα σας ανεβάσουν την ψυχολογία. Η τύχη σήμερα είναι με το μέρος σας, ακόμη και αν δεν υπάρχουν σπουδαίες εξελίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φροντίστε να απομακρυνθείτε από σχέσεις [παγίδα], που σας δείχνουν κάτι άλλο από εκείνο που πραγματικά εκπροσωπούν. Μέχρι το τέλος της μέρας θα υπάρξουν αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο, που δεν θα μπορέσετε να διαχειριστείτε.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα έχετε την δυνατότητα να ξεφύγετε από στενούς και περιορισμένους ορίζοντες, βάζοντας στην άκρη ότι σας κάνει να φοβάστε την εξέλιξη που σίγουρα σας ανήκει δικαιωματικά. Η επικοινωνία σας με άλλα άτομα θα είναι αρκετά πλούσια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα υπάρξουν αρκετά πράγματα που πρέπει να κάνετε, βάζοντας τις προτεραιότητες σας στην αρχή. Βέβαια σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει αυτό και να απομακρυνθούν από φόβο σύγκρισης με εσάς, ή από …ζήλια.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη και σήμερα στο δικό σας ζώδιο, συνεχίζει να σας δίνει προτεραιότητα στα γεγονότα, αλλά θα πρέπει να φροντίσετε περισσότερο πρόσωπα που βρίσκονται στο δικό σας περιβάλλον. Η ψυχολογία σας κάποια στιγμή της μέρας, δεν θα είναι καλή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις, που καλό είναι να γίνουν με θάρρος και αποφασιστικότητα. Απομακρυνθείτε από την συναισθηματική ανασφάλεια και φροντίστε να δεχτείτε αποκαλύψεις που θα σας βοηθήσουν αρκετά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κοινωνική σας ζωή βρίσκεται για ακόμη μία μέρα στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σας. Θα είναι πολύ εύκολο να βρεθείτε δίπλα σε πρόσωπα που μοιράζεστε μαζί τους κοινούς στόχους, αλλά μην εμπιστευτείτε με αυτούς το πορτοφόλι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα συναισθήματα σας σήμερα θα πληγωθούν, ή θα αναγκαστείτε εσείς να πληγώσετε πρόσωπα που σας αγαπούν. Πολύ πιθανόν να κρατήσετε μία απόμακρη στάση προς τους άλλους και να δημιούργησε άσχημες εντυπώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα έχετε μία αρκετά μπλοκαρισμένη ενεργειακά μέρα, όπου τα θέλω σας θα συναντούν τοίχους και εμπόδια που δεν θα μπορείτε εύκολα να τα ξεπεράσετε. Η επικοινωνία θα γίνεται για χάρη της ποσότητας και όχι της ποιότητας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σήμερα θα έχετε στραμμένη την προσοχή σας σε κάποια οικονομικά θέματα, που σας απασχολούν αρκετό καιρό. Μην εμπιστευτείτε πρόσωπα που σας τάζουν πάρα πολλά, ενώ δείχνουν μία αδιάφορη συμπεριφορά σε ότι σας αφορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.