ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Αστρολογικές προβλέψεις 7/8: Σήμερα θα υπάρξουν τυχερές στιγμές, που δεν θα πρέπει να αγνοήσετε…

Αστρολογικές προβλέψεις 7/8: Σήμερα θα υπάρξουν τυχερές στιγμές, που δεν θα πρέπει να αγνοήσετε…

Σήμερα θα υπάρξουν τυχερές στιγμές, που δεν θα πρέπει να αγνοήσετε…

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Το πολύ θετικό τρίγωνο που σχηματίζει σήμερα ο Ήλιος με τον Δία, θα σας κάνει ανυπόμονους και θετικά ενεργούς με τις καταστάσεις γύρω σας. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα έχουν ένα καλό αποτέλεσμα, ακόμη και αν δεν έχουν λυθεί προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το σπίτι σας, η οικογένεια και κάθε θέμα που σας απασχολεί, θα πάρει μία πολύ καλή τροπή. Ίσως να πρέπει να ξανασκεφτείτε ένα οικονομικό θέμα, όπου αυτή την φορά θα έχει πολύ καλύτερους όρους με εκείνους που γνωρίζατε έως τώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίγωνο του Ήλιου – Δία, θα ευνοήσει πάρα πολύ τις επαφές σας με τους άλλους. Μία πολύ τυχερή μέρα από κάθε άποψη, εφόσον θα έχετε να σκεφτείτε πολύ ιδιαίτερα πράγματα, που μελλοντικά θα σας δώσουν κέρδη και κοινωνική άνοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πολύ θετικό τρίγωνο του Ήλιου – Δία, θα σας δώσει πολύ αυτοπεποίθηση και θα έχετε κάποιο σημαντικό κέρδος που θα αφορά την προσωπική σας ζωή, ή ακόμη και την οικονομική σας ασφάλεια.

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία, ενεργοποιεί την τύχη στην ζωή σας. Οι σχέσεις σας με τους άλλους γίνονται πιο ουσιαστικές μετά από κάποια γεγονότα, ενώ οι λύσεις έρχονται από το πουθενά. Οι ευκαιρίες θα σας δοθούν αβίαστα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το υπέροχο τρίγωνο που πραγματοποιείται σήμερα μεταξύ του Ήλιου και του Δία, θα νιώσετε μία εσωτερική δύναμη να σας φροντίζει σε κάθε επιθυμία σας και σκέψη. Η διαίσθηση σας είναι πολύ ισχυρή και σίγουρα θα έχετε μία μεγάλη επιτυχία στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΖΥΓΟΣ

Θετικά γεγονότα έρχονται από το φιλικό σας περιβάλλον σήμερα. Οι φίλοι σας, σας στηρίζουν και θα σας αποφέρουν σημαντικά οφέλη, για να κάνετε πραγματικότητα τα μεγάλα σας όνειρα και τα σχέδια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα υπάρξουν σήμερα πολύ καλές εξελίξεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Η κοινωνική σας εικόνα βελτιώνεται αρκετά και εσείς θα έχετε την ευκολία να διαχειριστείτε εις όφελος σας, οικονομικά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τρίγωνο Ήλιου – Δία, σας χαρίζει μεγάλη αισιοδοξία σε κάθε δραστηριότητα σας. Οι συγκυρίες που θα συμβούν, θα σας δώσουν πολλές ευκαιρίες, ώστε να πετύχετε το καλύτερο δυνατόν. Οι επαφές σας με τους άλλους, θα στεφτούν από απόλυτη ισορροπία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα έχετε μία υπέροχη μέρα, εφόσον θα νιώσετε δύναμη, ακόμη και σε στιγμές που τα πράγματα δείχνουν να είναι δύσκολα. Οι βαθιές σας επιθυμίες θα υλοποιηθούν, εφόσον ακούσετε την εσωτερική σας φωνή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πολύ τυχερό τρίγωνο Ήλιου – Δία, θα σας φέρει ευκαιρίες, κυρίως στην διαπροσωπική σας ζωή. Αν κάποια πράγματα σας είχαν στεναχωρήσει το τελευταίο διάστημα, ήρθε η στιγμή να λυθούν κάθε είδους παρεξηγήσεις και να έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μία πολύ θετική μέρα για σας, εφόσον ότι εκκρεμότητες είχατε βάλει στο μυαλό σας, θα διεκπεραιωθούν με τον καλύτερο τρόπο. Παίρνετε αποφάσεις που θα σας φέρουν την απόλυτη επιτυχία, το επόμενο διάστημα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.