ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο: Ένα ανέμελο διήμερο γεμάτο όμορφες εκπλήξεις

Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο: Ένα ανέμελο διήμερο γεμάτο όμορφες εκπλήξεις

Ένα ανέμελο Σαββατοκύριακο, γεμάτο όμορφες εκπλήξεις.

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε ένα πολύ ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο, ενώ θα σας δοθούν απεριόριστες δυνατότητες να περάσετε όμορφα με με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Φροντίστε την Κυριακή, να δώσετε ώθηση στα σχέδια σας, που για κάποιο λόγο είχατε σταματήσει από τον Απρίλιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα διήμερο που θα σας βοηθήσει να κλείσετε για λίγο κάθε δραστηριότητα και να κάνετε ένα διάλειμμα με τους ανθρώπους που νιώθετε κοντά τους, ότι σας ενώνουν δυνατοί δεσμοί. Κάποια οικονομικά θέματα, αρχίζουν σιγά, σιγά να διορθώνονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν πολύ καλά νέα για την προσωπική σας ζωή. Ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία και δίνει επιτέλους λύσεις σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα αποφασίσετε μέχρι τον Δεκέμβριο, να κάνετε ένα ουσιαστικό βήμα με τον άνθρωπο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το διήμερο αυτό θα μπορέσετε να ξεφύγετε λίγο από την καθημερινότητα και θα προσπαθήσετε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η ορθή πορεία του Δία, θα επαναφέρει την φροντίδα στην υγεία σας και θα ενδιαφερθείτε περισσότερο με την διατροφή σας.

ΛΕΩΝ

Αυτό το διήμερο σας προετοιμάζει για μία πολύ ιδιαίτερη περίοδο στην προσωπική σας ζωή. Είναι πιθανόν να ερωτευτείτε, να ταξιδέψετε, ακόμη και να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να κάνετε απόγονο. Ο Δίας θα φροντίσει μέχρι τον Δεκέμβριο, να σας ανταμείψει πλούσια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το καλοκαίρι σας έχει βοηθήσει να συγκροτηθείτε και να βάλετε πολλά πράγματα σε σειρά. Μπορεί επίσης να αρχίσετε από αυτό το Σαββατοκύριακο, να φροντίζετε τον χώρο σας και να δεθείτε περισσότερο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το διήμερο θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις και σίγουρα θα συνδυάσετε την ξεκούραση σας, κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Φροντίστε να κάνετε νέες γνωριμίες, η εποχή είναι η πιο κατάλληλη, για θετικούς ανθρώπους στην ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλά τα νέα για σας, εφόσον ο Δίας αρχίζει να κινείται σε ορθή πορεία από την Κυριακή. Έτσι θέματα οικονομικά, αλλά και συναισθηματικά, θα αρχίζουν σταδιακά να ανακάμπτουν και εσείς θα πάρετε ανάσες αισιοδοξίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας το Σάββατο, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας, αλλά και θα σας κάνει να αναζητήσετε νέους προορισμούς. Ο Δίας από την Κυριακή θα γυρίσει σε ορθή πορεία και θα σας δώσει πολλές δυνατότητες να αναπτυχτείτε.

ΑΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το διήμερο αφήστε να εκτονωθούν τα θέματα που σας έχουν προβληματίσει το τελευταίο διάστημα. Την Κυριακή θα μπορέσετε να περάσετε όμορφα, ακόμη και αν κάνετε ασυνήθιστα πράγματα για σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το διήμερο θα μπορέσετε να αναπτύξετε την κοινωνικότητα σας, να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα και να δείτε κάποια θέματα μέσα από συναισθηματικά κριτήρια. Η Κυριακή θα γίνει σημείο αναφοράς για κάποια μελλοντικά σας σχέδια.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα νέα είναι υπερβολικά ευοίωνα για τα επαγγελματικά σας σχέδια. Η Σελήνη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα σας κάνει να αναζητήσετε το καλύτερο για σας, ενώ την Κυριακή οι συναισθηματικοί δεσμοί σας, θα έχουν κάτι σημαντικό να σας δώσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.