ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τα ζώδια της ημέρας 19/8: Η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού επαναφέρει τον ενθουσιασμό

Τα ζώδια της ημέρας 19/8: Η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού επαναφέρει τον ενθουσιασμό

Η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, επαναφέρει τον ενθουσιασμό και την καλή επικοινωνία…

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, φροντίζει για την καλή επικοινωνία και την αισιόδοξη στάση σας απέναντι στο οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Μην αφήσετε τους άλλους να σας χαλάσουν την μέρα με τα προβλήματα τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία θετική μέρα, ακόμη και αν δεν μπορέσετε να ολοκληρώσετε κάποια σχέδια σας, θα υπάρξουν καλές εξελίξεις μελλοντικά. Φροντίστε να έχετε κοντά σας, πρόσωπα που σας ηρεμούν και μπορούν να σας συμβουλέψουν σωστά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα υπάρξει μία πολύ σημαντική και θετική εξέλιξη στα συναισθηματικά σας θέματα, βάζοντας σε σειρά κάποιες ανοικτές υποθέσεις με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μην αγνοείτε κανένα σημάδι που θα σας δοθεί και μαρτυρά γεγονότα που εξελίσσονται πολύ καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα είστε σε πολύ καλή διάθεση, ακόμη και αν κάποιοι προσπαθούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα χωρίς λόγο. Θα υπάρξει επίσης μία αναστάτωση, που αφορά την προσωπική σας ζωή, αλλά θα έχει καλό αποτέλεσμα για σας.

ΛΕΩΝ

Ένα ταξιδάκι και μία καλή επικοινωνία με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα είναι το στίγμα της μέρας. Φροντίστε να έχετε κατά νου ότι τα μισόλογα κάποιων δεν σας εκφράζουν και καλό είναι να κάνετε κάποια πράγματα πιο ξεκάθαρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ θετικά νέα έρχονται για την εργασία σας και θα πρέπει να βρείτε τρόπους να [κλείσετε] υποθέσεις που εκκρεμούν. Μην αφήσετε κανένα θέμα σε αναμονή, είναι η στιγμή που θα πρέπει να σκεφτείτε την δική σας εξέλιξη και μόνο.

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, ανανεώνετε την προσωπική σας ζωή, ακόμη και αν είχαν προκύψει προβλήματα, που φαίνονταν πολύ μεγάλα και αξεπέραστα. Ίσως επίσης να σκεφτείτε κάποια συνεργασία, που θα είναι θετική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα είναι μία πολύ ιδιαίτερη μέρα για σας, εφόσον θα ενεργοποιηθείτε πάνω σε επαγγελματικά θέματα, που θα είναι θετικά για την κοινωνική σας πορεία. Επίσης θα δικαιωθείτε μετά από ένα διάστημα αγώνων, που δεν θα πάνε χαμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού σήμερα, θα σας ανταμείψει συναισθηματικά, αλλά και σε άλλα θέματα που σας αφορούν. Θα έχετε δυναμισμό και με ότι καταπιαστείτε θα το φέρετε εις πέρας με τον καλλίτερο τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προχωρήστε στους στόχους σας και βεβαιωθείτε ότι δίπλα σας έχετε τα σωστά άτομα. Μην αμελήσετε να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα είναι μία πολύ καλή μέρα για να ταξιδέψετε και να επικοινωνήσετε. Ίσως να γνωρίσετε πρόσωπα που θα σας δώσουν λύσεις για ένα προσωπικό σας θέμα, ή μπορεί να σας πλησιάσουν άνθρωποι κλειδιά για μία δική σας υπόθεση που εκκρεμεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με πολύ καλή διάθεση θα προχωρήσετε την μέρα σας, εφόσον θα υπάρξουν οικονομικά κέρδη που θα σας κάνουν να ανανεώσετε το περιβάλλον σας και όχι μόνο. Φροντίστε την προσωπική σας ζωή και μην ακούτε γνώμες που σας μπερδεύουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.