Αστρολογικές προβλέψεις 20/8: Καταστάσεις που θα σας πιέσουν και περίεργη ψυχολογία

Αστρολογικές προβλέψεις 20/8: Καταστάσεις που θα σας πιέσουν και περίεργη ψυχολογία

Τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σας πιέσουν σε υπερβολικό βαθμό. Θα πρέπει λοιπόν να επενδύσετε περισσότερο στις αντοχές σας και να είστε σταθεροί στις απόψεις σας, ακόμη και αν σαμποτάρονται από κάποιους.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα έχετε αρκετή ενέργεια, που θα προσέξετε να την διοχετεύσετε σε θετικές καταστάσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη, κάτι που θα πρέπει να αποφύγετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε σε μία περίεργη ψυχολογία σήμερα, εφόσον καταλαβαίνετε ότι πιέζετε κάποιες καταστάσεις με λάθος τρόπο. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα έχουν κάποια παράπονα από σας και ίσως υπάρξει μία συναισθηματική αποχώρηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού, προσπαθεί να σας αφυπνίσει σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα. Μην αφήσετε τους άλλους να έχουν εύκολη πρόσβαση στα συναισθήματα σας, αλλά και σε κάθε σας επιλογή.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, δημιουργεί τριγμούς και ανασφάλειες σε κάποια επαγγελματικά θέματα. Βέβαια η πιο σωστή λύση για να νιώσετε καλά, είναι να απαλλαγείτε από ζοφερές σκέψεις και να κάνετε ένα ακόμη καλοκαιρινό διάλειμμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη να βρίσκεται και σήμερα στο ζώδιο του Κριού, υπάρχει μία έντονη επιθυμία να κάνετε το καλύτερο για τα επαγγελματικά σας, ακόμη και αν υπάρχουν δυσκολίες που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, ίσως και να σας ταρακουνήσει στις προσωπικές επιλογές και να ξεγυμνώσει κάποιες καταστάσεις που κρύβονταν πάρα πολύ καλά. Είναι η στιγμή που θα υπάρξουν αποκαλύψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βρίσκεσαι σε μία πάρα πολύ σημαντική περίοδο, όπου νιώθετε έτοιμοι να κάνετε αλλαγές σε κάθε επίπεδο. Σήμερα επίσης μπορεί να αποφασίσετε για μία μετακίνηση, που θα γίνει κάτω από περίεργες συνθήκες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και σας δίνει αυτοπεποίθηση σε βαθμό που ίσως να μην είναι και τόσο υγιές. Φροντίστε να απαλλαγείτε από ανασφάλειες και δείτε τα θετικά της μέρας που είναι ο προγραμματισμός κάποιων στόχων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα η διαχείριση κάποιων καταστάσεων, καλό είναι να γίνει με ηρεμία και καλή διάθεση, ώστε να μπορέσετε να βάλετε σε σειρά τα θέματα που σας απασχολούν. Η οικογένεια είναι εκείνη που θα πιέσει κάποιες καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι μία πολύ καλή μέρα για να περάσετε τις ιδέες σας στους άλλους και να καταξιωθείτε στο περιβάλλον σας. Βέβαια μην φλυαρείτε για τα επιτεύγματα σας, πριν ακόμη ολοκληρωθούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είστε σε ένα πάρα πολύ καλό δρόμο και ίσως να πρέπει να βάλετε στο περιθώριο πράγματα, ακόμη και πρόσωπα που σας δημιουργούν δυσκολίες. Σήμερα οι ευαίσθητες χορδές σας, θα σας καθοδηγήσουν σωστά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.