ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αστρολογικές προβλέψεις 22/8: Θετικές εξελίξεις στα ζώδια της Γης και του Νερού…

Αστρολογικές προβλέψεις 22/8: Θετικές εξελίξεις στα ζώδια της Γης και του Νερού…

Θετικές εξελίξεις στα ζώδια της Γης και του Νερού…

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Μπρείτε πιο εύκολα να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν εφόσον η Σελήνη σας ανανεώνει συναισθηματικά και υλικά. Φροντίστε να είστε αμετακίνητοι στις απόψεις σας και να προχωράτε με καλή διάθεση σε κάθε νέο εγχείρημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα είναι ένα πολύ θετικό χαρτί για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε μία καλή περίοδο, που σας ανανεώνει και σας δημιουργεί καινούρια δεδομένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι σκέψεις και οι ευθυμίες σας, θα είναι σήμερα δύσκολο να τις εκφράσετε και πιθανόν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με το περιβάλλον σας. Ιδανική μέρα για να κάνετε την αυτοκριτική σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα υπάρξουν θετικές αλλαγές στα συναισθηματικά σας, ακόμη και αν είναι δύσκολο να καταλάβετε τις ανάγκες και τις πιο βαθιές σκέψεις του συντρόφου σας. Με την βοήθεια των φίλων, θα καταφέρετε να εκπληρώσετε ένα μεγάλο στόχο.

ΛΕΩΝ

Επαγγελματικά θέματα θα πάρουν μία πολύ καλή σειρά, ακόμη και αν δεν υπάρχει η ένδειξη, ότι είστε στον σωστό δρόμο για την επιτυχία. Δίπλα σας θα υπάρξουν τα κατάλληλα πρόσωπα, που θα σκεφτούν μόνο το καλό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Ταύρο, θα έχετε να λάβετε αρκετά πράγματα από το σύμπαν, που θα σας κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενους. Πολύ πιθανόν να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας [ροκανίζουν] την ενέργεια σας.

ΖΥΓΟΣ

Τα σχέδια σας θα μπορέσουν να επιτευχθούν, ακόμη και με τις δυσκολίες που περνάτε το τελευταίο διάστημα. Ίσως να υπάρξει μια κρυφή εξέλιξη, που αφορά κυρίως την προσωπική σας ζωή, όπου και θα γνωρίσετε καλύτερα τους λόγους μιας απομάκρυνσης αγαπημένου σας προσώπου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες στην προσωπική σας ζωή, να αφήσετε πίσω τις μοναχικές μέρες και να έχετε αρμονία και ευχάριστα γεγονότα. Όλα θα κυλήσουν όπως επιθυμείτε, βάζοντας σε ένα ντουλάπι τις αμφιβολίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναλάβετε πολύπλοκα θέματα στον χώρο της εργασίας σας ή στο καθημερινό σας πρόγραμμα, με απόλυτη επιτυχία. Θα υπάρξουν πρόσωπα, στον επαγγελματικό σας χώρο, όπου θα σας εμπιστευτούν απόλυτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα το τρίγωνο Πλούτωνα – Σελήνη, θα σας κάνει περισσότερο μαχητικούς από άλλες φορές και θα δικαιώσει τις προσπάθειες που κάνατε, για να κερδίσετε την ηρεμία στην συναισθηματική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα έχετε την δυνατότητα να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας είχαν μπλοκάρει την ενέργεια. Πολύ πιθανόν να φροντίσετε περισσότερο την υγεία σας και να βρείτε τρόπο να ανανεωθείτε ψυχικά και σωματικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Σελήνη στον Ταύρο, απαλύνει την επικοινωνία με τους άλλους, ενώ η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου, φροντίζει την προσωπική σας ζωή και όχι μόνο. Αφήστε τις κακές στιγμές στο παρελθόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.