ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αστρολογικές προβλέψεις 23/8: Ο Ηλιος στους Παρθένους

Αστρολογικές προβλέψεις 23/8: Ο Ηλιος στους Παρθένους

Ο Ήλιος στο ζώδιο της Παρθένου, μας κάνει περισσότερο προσηλωμένους, στους στόχους μας!

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Θα σας απασχολήσουν αυτή την περίοδο τα επαγγελματικά σας, αλλά με περισσότερο ανάλυση και λεπτομέρεια. Η Σελήνη θα μετακινηθεί το βράδυ, στο ζώδιο των Διδύμων, όπου και θα τονίσει κάποιες ανακρίβειες σε σχέση με την εργασία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος στο ζώδιο της Παρθένου, θα σας ευνοήσει έως τις 23/9. Δεχτείτε λοιπόν την θετική αυτή περίοδο με άλλη διάθεση και μην αφήσετε να περάσουν κάποιες ευκαιρίες χωρίς να τις εκμεταλλευτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να τελειώσετε μία δουλειά ρουτίνας, που όμως θα είναι πολύ σημαντική για την μετέπειτα επαγγελματική σας πορεία. Θα υπάρξουν βέβαια κάποια εμπόδια κατά την διάρκεια της μέρας, που δεν πρέπει να σας πτοήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος στο ζώδιο της Παρθένου, ξυπνά την πνευματικότητα σας και τις δραστηριότητες σας. Είστε ενεργοί σε κάθε θέμα που θα προκύψει και θα μπορέσετε να απαλλαχτείτε από άτομα που δεν σας ταιριάζουν.

ΛΕΩΝ

Η Παρασκευή αυτή θα είναι η αφετηρία κάποιων οικονομικών σας διεκδικήσεων και πολύ πιθανόν να βρείτε λύσεις με διπλωματία και καλή διαχείριση. Πολύ πιθανόν να σκέφτεστε κάποια νέα συνεργασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος από σήμερα και για ένα μήνα θα φωτίζει το δικό σας ζώδιο και θα σας βάζει στο επίκεντρο των γεγονότων. Πολύ πιθανόν να κάνετε κάποια νέα ξεκινήματα, όπου θα υπάρξουν για σήμερα κάποιες καθυστερήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος θα περάσει σήμερα στον άβολο για σας δωδέκατο τομέα, όπου και θα βγουν καταστάσεις που θα σας δοκιμάζουν, συναισθηματικά και ψυχικά. Φροντίστε σήμερα να μην ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα έχετε κάποια καλή εξέλιξη στα συναισθηματικά σας. Πολύ πιθανόν να ανανεώσετε μία παλιά σας σχέση, ή να δεχτείτε κάποιο μήνυμα που αφορά πρόσωπο από το παρελθόν. Μην εμπιστευτείτε όλα τα λόγια που θα ακούσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πέρασμα του Ήλιου στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα σας κάνει να ανανεώσετε και να εξελίξετε την επαγγελματική σας πορεία και να δείξετε προς τα έξω πράγματα που σας αντιπροσωπεύουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου, θα σας κάνει αρκετά δραστήριους σε θέματα πρακτικά. Μπορεί ακόμη και οι μετακινήσεις σας, να γίνουν πιο συχνές, έως τις 23/9, όπου και θα παραμείνει ο Ήλιος, σε αυτή την θέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στον τομέα των οικονομικών σας, αλλά και των κοινών στόχων με τους άλλους, σας κάνει να είστε δραστήριοι σε θέματα συνεργασιών και σχέσεων. Σήμερα θα υπάρξει μία δυσκολία σε αυτά τα θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα κάνετε πάρα πολλές αλλαγές στην συναισθηματική σας ζωή από σήμερα και κατά την διάρκεια που ο Ήλιος θα βρίσκεται απέναντι από ο δικό σας ζώδιο. Το βράδυ να αποφύγετε συζητήσεις με πρόσωπα που έχετε νομικές εκκρεμότητες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.