ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τα ζώδια για σήμερα 27/8: Έντονα συναισθήματα και ευαισθησίες, που μπορεί να φτάσουν σε λάθος κρίση…

Τα ζώδια για σήμερα 27/8: Έντονα συναισθήματα και ευαισθησίες, που μπορεί να φτάσουν σε λάθος κρίση…

Έντονα συναισθήματα και ευαισθησίες, που μπορεί να φτάσουν σε λάθος κρίση…

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη ενεργοποιεί τον τομέα της οικογένειας σας, με έναν τρόπο έντονα συναισθηματικό και ευάλωτο. Ίσως να υπάρξουν παράπονα και λόγια από αγαπημένα σας πρόσωπα, που θα σας ρίξουν για λίγο την ψυχολογία.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν πολλές εκκρεμότητες για να τακτοποιήσετε. Οι καταστάσεις και τα γεγονότα θα χαρακτηρίζονται από αμεσότητα και ο τρόπος επικοινωνίας σας θα είναι γρήγορος, αλλά θα πρέπει να τον ελέγχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών σας, βάζοντας στο περιθώριο κάποιες άλλες υποθέσεις σας. Οι σχέσεις σας γίνονται πιο ουσιαστικές και θα πρέπει να αποφασίσετε το επόμενο διάστημα, για το επόμενο βήμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει ακόμη πιο ευαίσθητους σε προσωπικά θέματα. Επιπλέον, θα πρέπει να μην αφήνεστε στις καταστάσεις να σας καθοδηγούν, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να κάνετε λάθος εκτίμηση.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα καταπιέσετε τα συναισθήματα σας και θα βρεθείτε απέναντι σε καταστάσεις που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε με απόλυτο έλεγχο. Καλύτερα λοιπόν να κάνετε έναν πολύ χρήσιμο απολογισμό και μετά να πάρετε την οποιαδήποτε απόφαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία ακόμη πολύ καλή μέρα για σας, εφόσον έχετε κλέψει με την γοητεία σας τις εντυπώσεις. Οι σχέσεις σας γίνονται πιο έντονες και ουσιαστικές, ενώ με την βοήθεια των φίλων σας, θα εκπληρώσετε αρκετούς από τους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη σήμερα στο ζενίθ του ωροσκοπίου, θα σας κάνει να αναζητάτε έντονα την επαγγελματική και κοινωνική σας ολοκλήρωση. Η οικογένεια ίσως να θέτει κάποια εμπόδια, όπου θα πρέπει να διαχειριστείτε με ηρεμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα η Σελήνη στον Καρκίνο, θα σας κάνει να βλέπετε με μεγαλύτερο συναισθηματισμό τις καταστάσεις και να μεγαλοποιείτε τις αντιδράσεις και τα λόγια των άλλων. Μην αφήνετε τον αυθορμητισμό σας, να βλάψει κάποιους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα νιώσετε έξω από τα νερά σας, εφόσον οι καταστάσεις θα σας βρουν τελείως απροετοίμαστους από εκείνα που πιστεύετε ως τώρα. Οικονομικά θέματα βέβαια θα έχουν καλή έκβαση και θα μπορέσετε να σκεφτείτε για κάποια αγορά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας κάνει ευαίσθητους και πολλές φορές ευάλωτους με τα λόγια και τις πράξεις των άλλων. Έτσι θα πρέπει να είστε αρκετά σίγουροι για τα συναισθήματα τους, που μπορεί να κρύβουν παγίδες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία μέρα που θα κάνετε αρκετά σημαντικά πράγματα και θα ξεχωρίσετε για την ευέλικτη επινόηση κάποιων λύσεων στα προβλήματα σας. Τα οικονομικά, θα έχουν κάποια [κρυφή] εξέλιξη, που θα σας ικανοποιήσει αρκετά.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Σελήνη σε υδάτινο ζώδιο σήμερα, εναρμονίζεται πάρα πολύ καλά με τις ανάγκες σας και σίγουρα θα μπορέσετε να πετύχετε στόχους που είχατε θέσει πολύ καιρό πριν. Η τύχη είναι με το μέρος σας και για αυτό μην διστάσετε να κάνετε νέα ξεκινήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.