Tα ζώδια που λένε τα περισσότερα ψέμματα είναι…

Tα ζώδια που λένε τα περισσότερα ψέμματα είναι…

Τις περισσότερες φορές, οι άνθρωποι από τους οποίος γοητευόμαστε αποδεικνύονται μεγάλοι ψεύτες. Το να μπορέσεις να προβλέψεις ποιος μπορεί να σε.. φλομώσει στα ψέματα δεν είναι φυσικά εύκολο. Με τη βοήθεια των ζωδίων όμως, μπορούμε να εντοπίσουμε τα λιγότερο ειλικρινή ζώδια.

Όλοι λέμε ψέματα. Κάποιες φορές η αλήθεια είναι ότι τα ψέματα μας βγάζουν από δύσκολες θέσεις. Σε άλλες περιπτώσεις όμως, χρησιμοποιούμε τα ψέματα για να μην αποκαλυφθούν μυστικά, για να χειραγωγήσουμε ανθρώπους ή για να…. απατήσουμε τους ερωτικούς μας συντρόφους.

Ωστόσο, κάποια ζώδια έχουν έμφυτο αυτό το… ταλέντο και τους είναι πιο εύκολο να ξεστομίσουν ψέματα και δικαιολογίες. Δεν πρέπει όμως να το δένουμε και κόμπο, ότι όποιος γεννιέται υπό των αστερισμό αυτών των ζωδίων είναι ψεύτης… εκ γενετής. Αλλά αν ακούγοντας τις ιστορίες κάποιου, σας φαίνονται περίεργες, ρωτήστε το ζώδιο του και κρίνετε αναλόγως! Κι αφού είδαμε τα πιο συχνά ψέματα που λέει κάθε ζώδιο, πάμε να δούμε τους… Πινόκιο του ζωδιακού κύκλου.

Ιδού λοιπόν τα 5 ζώδια που είναι οι καλύτεροι ψεύτες
1. Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι μπορούν να σου κάνουν το άσπρο… μαύρο. Θα αλλάξουν λίγο τα γεγονότα και την πραγματικότητα για να τα προσαρμόσουν ανάλογα με την περίσταση και για να τα παρουσιάσουν όπως αυτοί θέλουν. Πιο πολύ θα το κάνουν για να κερδίσουν τον ακροατή τους και όχι επειδή έχουν δόλο. Συνήθως τα… παραμύθια τους λειτουργούν σαν άμυνα για να προφυλάξουν τον ιδιωτικό τους χώρο, που είναι πολύ σημαντικός για αυτούς. Επίσης, δίνουν πολλές υποσχέσεις, αλλά μην δίνετε και πολλή σημασία, γιατί το πιο πιθανό είναι την επόμενη μέρα να τα έχουν ξεχάσει. Και κάπως έτσι κερδίζουν τη φήμη του ψεύτη.

2. Λέων
Οι Λέοντες είναι γνωστοί για τον εγωισμό τους. Για να τον προστατεύσουν, μπορεί να οδηγηθούν σε ψέματα και υπερβολές. Όταν νιώσουν έστω και λίγο ανασφαλείς, μπορεί να χρησιμοποιήσουν τα ψέματα με σκοπό να υποτιμήσουν τους άλλους και να φανούν αυτοί βασιλικότεροι του… βασιλέως. Μπαίνουν στη διαδικασία χειραγώγησης των άλλων και με μαεστρία θα σε πείσουν ότι κάνουν τα πάντα καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο, κι ας μην έχουν ιδέα. Επίσης, η ανάγκη του Λέοντα να είναι αποδεκτός στους άλλους, μπορεί να τον κάνει να… παραφουσκώνει λίγο τα πράγματα. Θέλει να βγαίνει πάντα νικητής, οπότε τα παίζει όλα για όλα.

3. Σκορπιός
Η αυξημένη ικανότητα του Σκορπιού να ψεύδεται, προέρχεται από το γεγονός ότι είναι πάρα πολύ ικανός στο να το κρύβει. Μπορεί σε γενικές γραμμές οι Σκορπιοί να είναι ειλικρινείς, όταν όμως αποφασίσουν να πουν ψέματα, είναι τόσο καλοί στο να ξεφύγουν από δύσκολες καταστάσεις λέγοντας ψέματα και καλύπτοντας την αλήθεια στην… άμμο. Έτσι, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν τον ακούτε να διηγείται πολυεπίπεδες ιστορίες με πολλές λεπτομέρειες. Επίσης, ένα κόλπο για να καταλάβετε αν λέει ψέματα, ρωτήστε τον κάτι. Αν σας απαντήσει «Δε θυμάμαι», τότε σας έχει πει ψέματα, γιατί ένας Σκορπιός δεν ξεχνά ποτέ, τίποτα!

4. Καρκίνος
Μπορεί να ξεγελά με την ευαισθησία του που τον χαρακτηρίζει, ωστόσο τα λέει και ο Καρκίνος τα ψεματάκια του και μάλιστα με ευκολία. Το ψέμα θα το ξεστομίσει κυρίως όταν νιώθει ότι πιέζεται ή όταν νιώθει ότι βρίσκεται σε δύσκολη θέση και πρόκειται να μπει σε μπελάδες. Διαθέτουν μεγάλη φαντασία και γι’ αυτό μερικές φορές τους αρέσει να υπερβάλλουν. Επίσης, τα ψέματά τους προέρχονται κυρίως από την ανικανότητά τους να δουν την αληθινή εκδοχή των γεγονότων. Δεν λένε δηλαδή συνήθως ψέματα για να κάνουν κακό σε κάποιον, ούτε για να αποκτήσουν κάτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

5. Ιχθύες
Τα ψαράκια δεν είναι και τόσο αθώα ή τόσο γλυκά όσο πιστεύουν οι περισσότεροι. Μπορεί να είναι ευαίσθητες και καλλιτεχνικές ψυχές, αλλά αν το θέλουν γίνονται στο λεπτό καρχαρίες. Είναι ένα ζώδιο που θα πει οποιοδήποτε ψέμα, προκειμένου να ξεγλιστρήσει και να πάρει αυτό που θέλει. Οι Ιχθύες ξέρουν τι ψέματα ακριβώς πρέπει να πουν, αλλά και πότε και σε ποιους, για να αποφύγουν δυσάρεστες καταστάσεις. Επίσης, είναι «μουλωχτό» ζώδιο που θα σου πει ψέματα με τόση ηρεμία που πείθει ακόμα και τους πιο καχύποπτους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.