ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αστρολογικές προβλέψεις 3/9: Ιδιαίτερη μέρα για την επικοινωνία, κυρίως για τα ζώδια της Γης

Αστρολογικές προβλέψεις 3/9: Ιδιαίτερη μέρα για την επικοινωνία, κυρίως για τα ζώδια της Γης

Ιδιαίτερη μέρα για την επικοινωνία, κυρίως για τα ζώδια της Γης.

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης θα βρεθεί σε σύνοδο με τον πλανήτη της επικοινωνίας, Ερμή και θα ενεργοποιηθούν κάποια θέματα που αγγίζουν τα επαγγελματικά σας, αλλά και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μην αφήνετε εκκρεμότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την πολύ καλή σύνοδο του Άρη – Ερμή, από το ζώδιο της Παρθένου, θα εκπληρώσετε πολλές από τις επιθυμίες σας, ακόμη και αν δεν είχατε αυτό τον σκοπό να ολοκληρώσετε σήμερα. Τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να βρεθείτε κοντά στα όνειρά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την σύνοδο Άρη – Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου, θα έχετε πολλές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας, να κάνετε πράγματα που είχαν καθυστερήσει. Οικογενειακά θέματα θα έχουν καλή έκβαση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα καταφέρετε σήμερα με την σύνοδο Άρη – Ερμή, να βρείτε λύσεις σε κάποιους προβληματισμούς σας. Ίσως να προετοιμάσετε κάποιο ταξίδι που θα είναι πολύ ιδιαίτερο για την επαγγελματική σας πορεία.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα σας δοθούν ευκαιρίες να απομακρυνθείτε από άτομα που δεν μπορείτε να στηριχτείτε πάνω τους. Κάποια οικονομικά θέματα θα έχουν πολύ καλή πορεία, ακόμη και μέσα από δύσκολες καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την σύνοδο στο δικό σας ζώδιο του Άρη με τον Ερμή, θα έχετε μία πολύ γεμάτη μέρα από επικοινωνία, συναντήσεις και μετακινήσεις. Το σίγουρο είναι ότι θα ανοίξετε τον κοινωνικό σας κύκλο και οι σχέσεις σας θα είναι πιο [ζωντανές].

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος Ερμή – Άρη, θα σας βοηθήσει ουσιαστικά σε προσωπικό επίπεδο και θα σας δώσει την δύναμη να αναδείξετε από μέσα σας τις επιθυμίες σας που ίσως καταπιέζατε. Αφήστε την διαίσθηση σας να σας καθοδηγήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα έχετε αισιοδοξία και θα είστε έτοιμοι για ουσιαστικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Η κοινωνική σας ζωή θα γεμίσει με νέες γνωριμίες και σίγουρα θα νιώθετε αγαπητοί και δημοφιλής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορείτε σήμερα να κερδίσετε αρκετά πράγματα στην επαγγελματική σας ζωή. Η σύνοδος Ερμή – Άρη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα σας κάνει πιο δραστήριους στα επαγγελματικά σας. Με τα λόγια σας, θα έχετε τον σεβασμό των άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος του Ερμή – Άρη, θα σας ανανεώσει και θα δείτε με αισιοδοξία πολλά πράγματα. Τα νέα που θα πάρετε σήμερα θα είναι αρκετά ιδιαίτερα και θετικά, ενώ μία μετακίνηση θα έχει το αποτέλεσμα που θέλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα υπάρξουν πολύ καλές προοπτικές, για να κερδίσετε τις επιθυμίες σας και να αποκτήσετε κάτι που ανήκει στα οικονομικά σας συμφέροντα. Η διαίσθηση σας είναι σήμερα πολύ δυνατή, για να αντιληφθείτε τα πάντα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σύνοδος του Άρη – Ερμή, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, ευνοεί συνεργασίες και γενικά τις σχέσεις σας με τους άλλους. Βέβαια μην εκτεθείτε με πολλά λόγια και μην εμπλακείτε σε λογομαχίες που θα έχουν άσχημο αποτέλεσμα στην κοινωνική σας εικόνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.