Αστρολογικές προβλέψεις 5/9: Ο Ερμής και ο Κρόνος συνεργάζονται άψογα και δίνουν λύσεις για να βελτιώσουμε την ζωή μας

Αστρολογικές προβλέψεις 5/9: Ο Ερμής και ο Κρόνος συνεργάζονται άψογα και δίνουν λύσεις για να βελτιώσουμε την ζωή μας

Ο Ερμής και ο Κρόνος, συνεργάζονται άψογα και δίνουν λύσεις για να βελτιώσουμε την ζωή μας.

ΚΡΙΟΣ

Το πολύ θετικό τρίγωνο Ερμή – Κρόνου, σας κάνει περισσότερο αποφασιστικούς και βελτιώνει τις επαγγελματικές σας συνήθειες αλλά και την αποκατάσταση της φυσικής σας κατάστασης και της διατροφής σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου, σας δίνει αισιοδοξία και χαρά σε κάθε σας δραστηριότητα. Εκφράζετε με πολύ άνεση τις ιδέες σας και έχετε κάποιες πολύ σημαντικές ιδέες, που θα ολοκληρωθούν το επόμενο διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου, θα σας δώσει αυτοπεποίθηση και θα μπορέσετε να αναπτύξετε τις δραστηριότητες σας με απόλυτη κυριαρχία. Η οικογένεια και το σπίτι, θα σας απασχολήσει με τα καλά γεγονότα που θα συμβούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής με τον Κρόνο σε άψογη συνεργασία, θα ισορροπήσει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, μέσα από την επικοινωνία και τις ουσιαστικές συναντήσεις. Θα μπορέσετε να κερδίσετε την εύνοια ατόμων που θα σας δώσουν κάποιες σημαντικές πληροφορίες.

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου, θα σας δημιουργήσει πολύ εύκολες συνθήκες στο να τακτοποιήσετε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Σήμερα λοιπόν θα καταφέρετε να κάνετε πολύ καλές συμφωνίες και θα έχετε τύχη σε υλικά ζητήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου, θα κάνει τις σχέσεις σας πιο ουσιαστικές και θα μπορέσετε να αναπτυχθείτε μέσα από σταθερέ σχέσεις. Σπουδές, ταξίδια και κάθε είδος επικοινωνία, θα έχει πολύ καλή έκβαση.

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου, θα σας κάνει να ανασύρετε από σκοτεινά σημεία της ζωής σας τις αλήθειες. Σε όλο αυτό, θα έχετε σημαντική βοήθεια από πρόσωπα που τους έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου, θα δυναμώσει τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα έχετε ουσιαστική βοήθεια από κοινωνικές ομάδες και θα μπορέσετε να εκφράσετε καλύτερα τα θέλω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου, θα εκπληρώσει τις φιλοδοξίες σας και την κοινωνική και επαγγελματική σας εικόνα. Θα μπορέσετε να κάνετε κάποια ουσιαστικά ανοίγματα σε επιχειρήσεις, ή θα έχετε οικονομικά οφέλη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πολύ θετικό τρίγωνο Ερμή – Κρόνου, θα σας δώσει δυνατές εμπειρίες και θα ανοίξει τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Ένα ταξίδι θα είναι πολύ σημαντικό για την εξέλιξη σας, ή για να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου, θα σας κάνει περισσότερο εσωστρεφείς και θα αναζητήσετε τις αλήθειες που αφορούν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Με όπλο την διαίσθηση θα καταφέρετε πάρα πολλά.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα έχουν την ισορροπία που πραγματικά θέλετε. Επιπλέον θα ευνοηθείτε με θέματα που αφορούν νομικές υποθέσεις, που σας είχαν ταλαιπωρήσει κατά το παρελθόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.