Αστρολογικές προβλέψεις 10/9: Ο Ήλιος δέχεται την θολή παρουσία του Ποσειδώνα

Αστρολογικές προβλέψεις 10/9: Ο Ήλιος δέχεται την θολή παρουσία του Ποσειδώνα

Ο Ήλιος δέχεται την θολή παρουσία του Ποσειδώνα, οπότε ξεχνάμε για λίγο τα πρακτικά θέματα και τα οικονομικά ρίσκα…

ΚΡΙΟΣ

Κάποια γεγονότα σήμερα θα σας αναγκάσουν αλλάξετε τα προγράμματα σας και ίσως δεν είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να δείτε ένα οικονομικό θέμα. Φροντίστε ένα θέμα υγείας, που σας ταλαιπωρεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα η συναισθηματική σας ζωή θα είναι έντονη και θα μπορέσετε να πάρετε από τους άλλους, την αγάπη που επιθυμείτε. Ακολουθήστε το ένστικτο σας και μην βάζετε τα συναισθήματα σας σε αναμονή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις επαγγελματικές σας αποφάσεις και μην αφήστε τα γεγονότα να σας αναστατώσουν την ηρεμία σας. Ένα οικογενειακό γεγονός θα είναι η αιτία να απομονωθείτε για λίγο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα ο Ήλιος απέναντι από τον Ποσειδώνα, θα σας μπλοκάρει την ενέργεια και θα απομακρυνθείτε από αγαπημένα σας πρόσωπα. Μία μετακίνηση θα πρέπει να την προσέξετε, γιατί θα αναβληθούν και θα αλλάξουν κάποια πράγματα σε ότι έχετε προγραμματίσει.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα πρέπει να ασχοληθείτε με πάρα πολύ προσοχή σε ότι αφορά τα υλικά σας ζητήματα. Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, θα σας φέρει ένα μικρό χάος σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις αγορές κάποιων αγαθών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον πλανήτη Ποσειδώνα, θα γίνετε περισσότερο απαιτητικοί με την προσωπική σας ζωή. Οι συνθήκες δεν θα είναι ξεκάθαρες και ίσως να πρέπει να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα η ψυχολογία σας θα είναι πολύπλοκη και θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες συζητήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα, που μάλλον δεν θα ολοκληρωθεί καμία απόφαση σας, στο τέλος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία περίεργα συναισθηματική μέρα, θα σας κάνει να αναζητήσετε και να ολοκληρώσετε κάποια πράγματα που είναι δύσκολο να τα κατανοήσετε τώρα. Η περίοδος αυτή σας ευνοεί, αλλά σήμερα χρειάζεστε αρκετή προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα υπάρξουν κάποιες οικογενειακές ασυμφωνίες και θα πρέπει να βάλετε σε τάξη κάποια θέματα που τα έχετε αφήσει να αιωρούνται. Μην περιμένετε να γίνουν όλα τέλεια, γιατί η μέρα είναι φτιαγμένη από ονειροπολήσεις και ρευστότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα υπάρξουν κάποιες μικρές ανατροπές σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον σας, τα ταξίδια και την επικοινωνία σας με άλλα άτομα. Μην πάρετε αποφάσεις που θα μετανιώσετε αργότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα τα συναισθήματα που θα πάρετε από το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα έχουν κάτι αφύσικα περίεργο. Ίσως να πρέπει να αναλύσετε την σχέση σας και να βρείτε τι φταίει. Φροντίστε να ανανεωθείτε, μέσα από την σωστή διατροφή.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ανασφάλεια σας σήμερα θα βρίσκεται στα ύψη, εφόσον θα πρέπει να εκτονώσετε τα μπλοκαρισμένα συναισθήματα που έχετε για κάποιο πρόσωπο. Η προσωπική σας ζωή σήμερα θα σας κουράσει με τις εναλλαγές της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.