Τα πέντε ζώδια που έχουν «προδιάθεση» στο one night stand

Τα πέντε ζώδια που έχουν «προδιάθεση» στο one night stand

Μέχρι πριν λίγα χρόνια το one-night stand θεωρούνταν ταμπού. Σήμερα, τόσο οι άνδρες, όσο και οι γυναίκες κατά ένα μεγάλο ποσοστό επιζητούν μια βραδιά ερωτικού πάθους, χωρίς τη δέσμευση μιας σταθερής σχέσης. Βέβαια, σε όλο αυτό παίζει ρόλο και το ζώδιο του καθενός, καθώς κάποια χαρακτηρίζονται πιο ερωτικά και κάποια ως πιο βαρετά.

Έτσι, κάποια εξ αυτών δε θα διστάσουν να βγουν στο «κυνήγι» προκειμένου να κάνουν one-night stand. Ποια είναι αυτά; Φυσικά, οι συνήθεις ύποπτοι, αυτοί δηλαδή που έρχονται πρώτοι στο μυαλό, όσων γνωρίζουν από ζώδια.

1. Κριός

Το γεγονός ότι ένας από τους μεγαλύτερους εραστές του κόσμου, ο Καζανόβα, ήταν Κριός θα πρέπει να σας βάλει σε σκέψεις. Ο Κριός είναι αποφασιστικό και φιλόδοξο ζώδιο, που του αρέσει το κυνήγι. Είναι το είδος του ανθρώπου που οι γυναίκες θέλουν στις παρέες τους. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι απολαμβάνει το «κυνήγι», παραπάνω απ’ όσο πρέπει. Αφού αποκτήσει αυτό που θέλει, μπορεί να χάσει γρήγορα το ενδιαφέρον του, γι’ αυτό και είναι επιρρεπής στο one-night stand. Αν όμως καταφέρετε να τον εντυπωσιάσετε, δε θα μείνει μόνο στη γεμάτη αισθησιασμό νύχτα που θα περάσετε μαζί.

2. Δίδυμοι
Στις «πεταλουδίτσες» του ζωδιακού, τους Διδύμους, αρέσει να κινούνται. Δεν μπορούν τη στασιμότητα. Η ρουτίνα και η βαρεμάρα τους κάνει να πλήττουν θανάσιμα. Γενικά οι Δίδυμοι, δεν τρελαίνονται να δεσμευτούν, αν όμως βρουν τον ιδανικό σύντροφο θα το κάνουν και θα είναι και πιστοί, όσο περίεργο κι αν ακούγεται. Μέχρι τότε όμως, τους αρέσει να συλλέγουν εμπειρίες και να γνωρίζουν καινούριους ανθρώπους. Το φλερτ είναι για αυτούς το οξυγόνο τους. Κάποιες φορές είναι αθώο και μένει μόνο στις ματιές, ενώ κάποιες άλλες οδηγεί στην… κρεβατοκάμαρα. Το one-night για το ζώδιο των Διδύμων, είναι κάτι σαν διασκέδαση, ίσως και πρόκληση θα μπορούσαμε να πούμε.

3. Λέων
Οι Λέοντες είναι ένα από τα πιο αισθησιακά ζώδια και θεωρεί το σεξ ως μια αυθόρμητη πράξη. Επιπλέον, δεν το παίρνει πολύ στα σοβαρά. Στην πραγματικότητα, δεν το παίρνει σοβαρά καθόλου. Ο Λέων θέλει να περνάει καλά. Είναι επιρρεπής σε αυτού του τύπου τις σεξουαλικές «συναντήσεις», γιατί απλώς βλέπει όλα αυτά ως μια διασκέδαση που δεν βλάπτει κανέναν. Αν κι εσείς ψάχνετε για μια μικρή ακίνδυνη διασκέδαση, τότε ένας που έχει γεννηθεί κάτω από τον αστερισμό του Λέοντα είναι ο τύπος σας. Εάν θέλετε κάτι πιο σοβαρό, απλά πείτε του ότι ήταν το καλύτερο σεξ που είχατε ποτέ, καθώς του αρέσει να τον θαυμάζουν.

4. Σκορπιός

Πώς θα μπορούσε να λείπει ο Σκορπιός, από θέμα με ζώδια και σεξ; Ο Σκορπιός το πιο σεξουαλικό ζώδιο ίσως απ’ όλα, είναι πάντα «ξαναμμένος». Σκέφτεται σχεδόν πάντα το σεξ, το οποίο δεν μπερδεύει ποτέ με την αγάπη. Η αγάπη είναι αγάπη και το σεξ είναι σεξ και παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή του. Αν ψάχνετε να κάνετε one night stand, μην το κουράζετε. Βρείτε έναν Σκορπιό. Θα πετάξει τη σκούφια του. Οι Σκορπιοί, λάτρεις της περιπέτειας, θα το γευτούν οπωσδήποτε μια φορά στη ζωή τους, για να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

5. Τοξότης
Με τον «αλανιάρη» Τοξότη, ακόμα και αν έχεις σοβαρή σχέση, δεν μπορείς να νιώθεις ποτέ σιγουριά. Ο Τοξότης βαριέται πάρα πολύ γρήγορα και ρίχνεται εύκολα στις αναζητήσεις για καινούριες εμπειρίες. Οπότε θα μπορούσαμε να πούμε πως το one night stand για αυτόν μερικές φορές καταντά και τρόπος ζωής. Είναι ένα ζώδιο που δεν μπορεί κι αυτό τη δέσμευση και του αρέσει να ζει ελεύθερο. Οι ερωτικές περιπέτειες, είναι το καλύτερό του. Δεν μπορεί να λέει «όχι». Του είναι πολύ δύσκολο. Του αρέσουν τα επικίνδυνα πράγματα, όπως το one night stand. Αν ψάχνετε κάτι σοβαρό, τότε πείτε του να πετάξει αλλού τα βέλη του!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.