Τι δείχνουν τα άστρα για σήμερα 11/9: Ευκαιρία να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες – Απομάκρυνση από άτομα

Τι δείχνουν τα άστρα για σήμερα 11/9: Ευκαιρία να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες – Απομάκρυνση από άτομα

Σήμερα θα είναι μια πολύ σημαντική μέρα, για να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες, βάζοντας όμως μία νότα χαράς, τις πρωινές ώρες.

ΚΡΙΟΣ

Το άγχος σήμερα θα σας κυριεύσει και θα προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε θέματα που αφορούν την υγεία σας, αλλά και να ολοκληρώσετε ένα εργασιακό σας πρόγραμμα. Η Σελήνη θα σας φέρει μικρές χαρές από αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Μπορεί να μην είναι εύκολος ο δρόμος που έχετε αποφασίσει να πορευθείτε, είναι όμως ο πιο σωστός στην παρούσα περίοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα πρέπει να ολοκληρώσετε κάποιο προσωπικό θέμα, αλλά και να βάλετε μία τάξη στην καθημερινότητα σας. Είναι πολύ πιθανόν να βρεθείτε προ εκπλήξεων, αν δεν καταλάβετε τις ανάγκες των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με ανάμικτα συναισθήματα θα περάσει η σημερινή σας μέρα. Ίσως να πρέπει να σκεφτείτε ένα επαγγελματικό ζήτημα και να συζητήσετε για αυτό με άτομα από το περιβάλλον σας. Οικονομική ενίσχυση από αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Είστε σε μία πολύ ιδιαίτερη μέρα, όπου θα πρέπει να τακτοποιήσετε τα προσωπικά σας θέματα. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε κοντά με την λύση μίας υπόθεσης που σας είχε ταλαιπωρήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη να κάνει δύσκολη όψη με τον Δία, θα υπάρξουν κάποιες υπερβολές που θα σας αναστατώσουν και θα σας δώσουν λάθος νοήματα. Απομακρυνθείτε από πρόσωπα που δεν σας κάνουν να νιώθετε καλά.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα έχετε την δυνατότητα να πετύχετε κάποιους από τους στόχους σας και να βρεθείτε κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα. Βέβαια μην αφήσετε τις ευαισθησίες σας, να γίνουν εχθρικές απέναντι σε αυτά που σας ανήκουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να μην είναι μία εύκολη μέρα, θα είναι όμως πολύ δημιουργική και θα βρεθείτε πολύ κοντά στην επίλυση οικογενειακών σας θεμάτων. Καλό είναι να μην παρασυρθείτε από καταστάσεις και άτομα, που δεν σας κάνουν καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχετε πολλές ευκαιρίες, αλλά μην βιαστείτε σήμερα να ολοκληρώσετε μία σας απόφαση. Μην αφήσετε τις καταστάσεις να σας βιάσουν και να βγάλετε λάθος συμπεράσματα, για πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την περίοδο μάλλον θα αφήσετε κάπου, ή σε κάποιους το στίγμα σας, εφόσον πολλές καταστάσεις που συμβαίνουν τώρα στην ζωή σας, θα σας ακολουθούν και θα σας χαρακτηρίζουν, για το επόμενο διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς και θα ασχοληθείτε με κάποια πρόσωπα από το φιλικό σας περιβάλλον, που μάλλον έχουν την ανάγκη από τις συμβουλές σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα προσωπικά σας θέματα για κάποιους λόγους σας έχουν ταλαιπωρήσει πάρα πολύ και θέλετε να τα βάλετε σε μία σειρά. Ίσως ο σύντροφος σας δεν μπορεί να σας καταλάβει για κάποιους λόγους και αυτό σας στεναχωρεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.