ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αστρολογικές προβλέψεις 13/9: Θα υπάρξουν πολλές καταστάσεις που θα είναι πολύπλοκες έως και δύσκολες

Αστρολογικές προβλέψεις 13/9: Θα υπάρξουν πολλές καταστάσεις που θα είναι πολύπλοκες έως και δύσκολες

Θα υπάρξουν πολλές καταστάσεις που θα είναι πολύπλοκες, έως και δύσκολες.

ΚΡΙΟΣ

Πολύπλοκη μέρα για να κάνετε νέα ξεκινήματα και να μπορέσετε να σταθεροποιήσετε κάποιες καταστάσεις. Φροντίστε να είστε ήρεμοι και προσηλωμένοι στην εργασία σας, γιατί έτσι θα υπάρχει αργότερα ανάπτυξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα δεν είναι και η πιο κατάλληλη μέρα για να έχετε καλές σχέσεις με τους άλλους. Μπορεί επίσης να ανανεώσετε κάποιες σκέψεις σας, εφόσον τα γεγονότα θα σας δείξουν ότι κάποια άτομα δεν αξίζει να τα εμπιστεύεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα είναι μία αρκετά απαιτητική μέρα, όπου θα υπάρξουν επαγγελματικοί προβληματισμοί και πολύ καλές συνθήκες για να οργανωθείτε, εάν αυτό είναι η επιθυμία σας. Δεν θα λείψουν οι εντάσεις από ο περιβάλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα νιώσετε ότι ο χρόνος δεν σας φτάνει, για να κάνετε πράγματα που θα σας βάλλουν σε σειρά το καθημερινό σας πρόγραμμα. Καλό είναι να πάρετε την συμβουλή κάποιων δικών σας, που αξίζει να τους εμπιστεύεστε.

ΛΕΩΝ

Οι πολλές υποχρεώσεις αυτής της περιόδου, δεν θα σας αφήσουν να ηρεμήσετε σήμερα. Κάντε ένα απαραίτητο διάλειμμα, για να πάρετε δυνάμεις και να συνεχίσετε με μεγαλύτερη όρεξη, ότι σας αφορά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία πολύ σημαντική μέρα για σας από κάθε άποψη. Έτσι και αλλιώς έχετε συνηθίσει αυτή την περίοδο να πρωταγωνιστείτε σε διάφορα γεγονότα και να δίνετε το στίγμα σας. Μην απογοητευτείτε αν κάποια θέματα δεν γίνουν όπως ακριβώς τα θέλετε.

ΖΥΓΟΣ

Κάποια προσωπικά θέματα θα γίνουν αρκετά πολύπλοκα και τα νέα που θα λάβετε από κάποιες σίγουρες πηγές θα σας απογοητεύσουν αρκετά. Ίσως να πρέπει να κρατήσετε μυστική, την συνάντηση σας με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για εσάς τους ανήσυχους Σκορπιούς, αυτή η περίοδος έχει μεγάλη ποικιλία στα γεγονότα. Έτσι και σήμερα θα πρέπει να διαχωρίσετε κάποια πράγματα στην προσωπική σας ζωή, γιατί δεν θα χετε άλλη ευκαιρία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιες καταστάσεις θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε εδώ και τώρα, αλλά με ψυχραιμία και σιγουριά για την επιτυχία. Αν για κάποιους λόγους συναντήσετε λάθος συμπεριφορά από κάποια πρόσωπα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, μην δώσετε συνέχεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα θα έχει λάθος μηνύματα και θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις τυχόν αναποδιές με θάρρος. Για να αποφύγετε τις αναστατώσεις που μπορεί να συμβούν με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, φροντίστε να είστε ειλικρινείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα υπάρξουν σήμερα ευκαιρίες, για να ανανεώσετε κάποιες οικονομικές σας υποθέσεις. Εξ άλλου θα είστε αρκετά δυναμικοί και επινοητικοί, για να σας ρίξουν την ψυχολογία κάποιες μικρές παραφωνίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με κάποιους τριγμούς ξεκινά η μέρα σας και θα πρέπει να απομακρυνθείτε από καταστάσεις που σας πιέζουν. Φροντίστε να μην κάνετε σήμερα συζητήσεις που ανακατεύουν παλιές καταστάσεις της προσωπικής σας ζωής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.