Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού χάρτη ερωτεύονται τα… «κακά παιδιά»

Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού χάρτη ερωτεύονται τα… «κακά παιδιά»

Υπάρχουν γυναίκες που θέλουν να περνούν μια ήσυχη ζωή, και απ την άλλη υπάρχουν και οι γυναίκες που τους αρέσουν οι μπελάδες, γι’ αυτό και ερωτεύονται συχνά τα λεγόμενα «κακά παιδιά». Η αστρολογία μας «μαρτυρά» ποια ζώδια πέφτουν εύκολα θύματα των «κακών παιδιών».

Πολλές έχουν την τάση να «κολλάνε» με άτομα που δεν τους ταιριάζουν, χωρίς να ξέρουν το γιατί κι ας τις ταλαιπωρούν οι αγαπημένοι τους. Είναι λες και κάποιος τις σπρώχνει σε αυτούς. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτό που γοητεύει τις περισσότερες γυναίκες στα «κακά παιδιά» είναι το μυστήριο που βγάζουν. Ποιος δε θα ήθελε να κατακτήσει κάτι το απαγορευμένο; Αφού είδαμε ποια ζώδια δεν έχουν τύχη στον έρωτα, ας δούμε αυτά που έλκονται από τα «κακά παιδιά».

Η γυναίκα Κριός
Οι Κριαρίνες παθιάζονται εύκολα και της αρέσει να παίρνει τη ζωή στα χέρια. Αυτή καθοδηγεί τα νήματα της ζωής της, γι’ αυτό και ακούγεται κάπως περίεργο να της αρέσουν τα κακά παιδιά. Την τραβούν οι άντρες που αψηφούν και σπάνε τους κανόνες, απλά και μόνο γιατί έτσι θέλουν και επειδή το βρίσκουν συναρπαστικό.

Μερικές φορές η γυναίκα Κριός, κουράζεται με το να είναι συνεχώς υπεύθυνη και ευσυνείδητη. Κι εδώ έρχονται τα κακά παιδιά, τα οποία τις θυμίζουν ότι πρέπει να αντιμετωπίζουν τη ζωή ως περιπέτεια. Απλά, αργά ή γρήγορα θα ανακαλύψουν ότι οι τρόποι ζωής τους, δεν ταιριάζουν και δεν μπορούν να συμβαδίσουν. Η σχέση της γυναίκας Κριού με τέτοιου είδους άνδρες δεν κρατούν πολύ, αλλά της διδάσκει να το διασκεδάζει λίγο παραπάνω.

Η γυναίκα Λέων

Όσες έχουν γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Λέοντα, λατρεύουν τα κακά αγόρια, γιατί τους αρέσουν γενικά οι συναρπαστικοί άνθρωποι που διαφέρουν από όλους τους άλλους. Τα κακά αγόρια είναι τόσο ελκυστικά γι ‘αυτήν.

Όταν έχει σχέση με ένα κακό αγόρι, αισθάνεται σαν σταρ που παίζει σε ταινία δράσης του Χόλιγουντ, που μπλέκεται πάντα σε νέες περιπέτειες και δοκιμάζει καινούρια πράγματα με τον επαναστατικό σύντροφό της. Κάποια στιγμή όμως θα ωριμάσει και θα βαρεθεί τη φάση «κακό αγόρι». Αυτό θα γίνει όταν τελικά συνειδητοποιήσει ότι θέλει λίγο περισσότερη σταθερότητα στη ζωή της. Σίγουρα όμως ξέρει πώς να απολαύσει τις «κακές σχέσεις» της, όσο αυτές διαρκούν.

Η γυναίκα Τοξότης
Ο Τοξότης είναι γενικά το ζώδιο της περιπέτειας, που σημαίνει ότι οι Τοξοτίνες είναι ιδιαίτερα τολμηρές. Ερωτεύεται τα κακά παιδιά, γιατί νομίζει ότι μπορούν να την καταλάβουν και να συμβαδίσουν τα θέλω τους. Η γυναίκα Τοξότης θέλει έναν σύντροφο που είναι το ίδιο παράτολμος με εκείνην. Κάποιον δηλαδή που δε θα διστάζει να την ακολουθήσει σε τρελές περιπέτειες αργά τη νύχτα.

Θεωρεί ότι τα κακά παιδιά είναι πολύ cool. Και παρ’ όλο που της αρέσουν τέτοιοι τύποι, σύντομα θα καταλάβει ότι τελικά δεν κάνουν για εκείνη. Θα συνειδητοποιήσει ότι τελικά δεν είναι τόσο γενναίοι και ανοιχτοί, αλλά περισσότερο απερίσκεπτοι και ανεύθυνοι.

Η γυναίκα Ιχθύς
Η γυναίκα Ιχθύς ίσως είναι η πιο επιρρεπής στο να δαγκώσει τη λαμαρίνα με ένα κακό παιδί, γιατί πιστεύει ότι ο σκληρός χαρακτήρας και η δυνατή προσωπικότητά του, θα συμπληρώσει τη μαλακή δική της προσωπικότητα. Εκτός από αυτό, μην ξεχνάμε ότι τα κακά αγόρια είναι τόσο ελκυστικά!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις γυναίκες ψαράκια, «κόβονται» τα γόνατα όταν βλέπουν έναν «αλήτη» γιατί τον βρίσκουν άκρως γοητευτικό. Εξάλλου, τα ετερώνυμα έλκονται όπως λένε. Κατά βάθος θα ήθελαν να είναι κι αυτές τόσο δυναμικές και νομίζουν πως ένας «κακός» τύπος, είτε θα τις συμπληρώσει, είτε θα τις «σπρώξει» στο να βγάλουν κι αυτές προς τα έξω ένα διαφορετικό κομμάτι του χαρακτήρα τους. Αν και γυναίκα Ιχθύς αισθάνεται αρχικά μια ισχυρή έλξη για τα κακά αγόρια, θα συνειδητοποιήσει αργότερα ότι θέλει πραγματικά έναν άντρα που είναι πιο ευαίσθητος και μαλακός όπως είναι κι αυτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.