ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο: Ένα υποτονικό διήμερο που χρειάζεται προσοχή στην επικοινωνία

Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο: Ένα υποτονικό διήμερο που χρειάζεται προσοχή στην επικοινωνία

Ένα υποτονικό διήμερο, που χρειάζεται προσοχή στην επικοινωνία.

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διήμερο θα έχετε κάποιες αποκαλύψεις, που πιστέψτε με δεν θα σας αρέσουν καθόλου. Θα πρέπει λοιπόν να είστε προετοιμασμένοι για την κακή διάθεση των άλλων απέναντι σας, αλλά και τις περίεργες συζητήσεις που μπορεί να κάνετε με τον σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σαββατοκύριακο θα σας δώσει πολύ μεγάλη ένταση σε θέματα οικονομικά, αλλά και εργασιακά. Ίσως να είστε και αρκετά κουρασμένοι με καταστάσεις που περνάτε το τελευταίο διάστημα και σας βγαίνουν στην ψυχή και το σώμα, αυτή την χρονική στιγμή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο, αλλά κυρίως την Κυριακή, θα κάνετε κάποια [λάθη] με πρόσωπα που πραγματικά σας έχουν σταθεί στα δύσκολα σας. Μπορεί επίσης να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για ένα προσωπικό θέμα, λόγο απόστασης, ή λόγο κακής επικοινωνίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα σας επισκεφτεί η Σελήνη και έτσι θα νιώσετε ότι κάτι πρέπει να φροντίσετε στην προσωπική σας ζωή. Αν και η οικογένεια δεν συμμερίζεται τα [θέλω] σας, εσείς θα πρέπει να απομακρυνθείτε από τις ανασφάλειες σας και να πάρετε επιτέλους κάποιες αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

Αυτό το διήμερο δεν σας ταιριάζει ιδιαίτερα, γιατί δεν θα μπορέσετε να αναδείξετε τα πράγματα εκείνα που έχετε κατά νου. Επίσης δεν είναι εφικτό να κάνετε τις αγορές που είχατε προγραμματίσει, λόγο κάποιων οικονομικών σας αλλαγών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το διήμερο θα είναι για σας ένα άβολο διάστημα, εφόσον θα έχετε πάρα πολλά να κάνετε, αλλά το βασικό είναι ότι δεν θα ολοκληρώσετε στην ουσία τίποτα. Αφήστε λοιπόν τα μεγάλα σχέδια και ανασκουμπωθείτε από Δευτέρα.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το διήμερο θα σας κουράσει αρκετά με τις περίεργες ανατροπές του. Μπορεί επίσης να βάλετε σε σειρά πολλά σχέδια σας, αλλά στο τέλος να καταλάβετε ότι κάτι λείπει από το πάζλ και έτσι να περιμένετε για αργότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα Χειμωνιάτικο Σαββατοκύριακο, κυρίως σε θέματα επικοινωνίας και καλής διάθεσης. Βέβαια τίποτα δεν μπορεί να σας χαλάσει την διάθεση, αν δεν το έχετε αποφασίσει πρώτα εσείς. Βάλτε σε σειρά κάποια πρακτικά ζητήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι η ευκαιρία τώρα να δείτε τους φίλους σας, να τους ζυγίσετε και να καταλάβετε τον ρόλο που παίζουν στην ζωή σας. Όχι ότι δεν θα έχετε άλλη ευκαιρία, αλλά αυτή θα είναι πολύ σημαντική στιγμή για ένα καλό ξεκαθάρισμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη να περνά αυτό το διήμερο απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα αρχίσετε να νιώθετε κενά στην προσωπική σας ζωή. Ίσως να υπάρξουν καταστάσεις που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε με ευκολία, αλλά μην πτοείστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σάββατο θα έχετε μία πολύ έντονη διάθεση για να διασκεδάσετε να περάσετε όμορφα με αγαπημένα σας πρόσωπα και να ανανεώσετε την εμφάνισή σας. Η Κυριακή σας χαλάει τα σχέδια και σας κάνει ενδοστρεφής και γκρινιάρηδες.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι μία έντονη Φθινοπωρινή μέρα, σε κάθε τομέα. Ίσως να νιώσετε εγκατάλειψη από αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά επίσης θα πρέπει να αναλογιστείτε τα καλά ή όχι μιας κατάστασης, που παίξατε και εσείς μεγάλο ρόλο και έχετε μερίδιο ευθύνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.