ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα ετερώνυμα… έλκονται – Γιατί να βγεις με κάποιον που είστε «αντίθετοι» στα ζώδια

Τα ετερώνυμα… έλκονται – Γιατί να βγεις με κάποιον που είστε «αντίθετοι» στα ζώδια

Όλοι μας γνωρίζουμε πως σύμφωνα με τους νόμους της φυσικής τα ετερώνυμα έλκονται, αυτό όμως δε σημαίνει ότι στις σχέσεις είναι και το πιο εύκολο, οπωσδήποτε όμως είναι το πιο ενδιαφέρον αφού αυτές οι σχέσεις είναι γεμάτες πάθος και έντονες στιγμές.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο ένας αποτελεί το γιν και ο άλλος το γιαν, σε κάθε περίπτωση στα ζώδια υπάρχουν κάποια συμπαντικά ζευγάρια τα οποία ονομάζονται πολικότητες και είναι τα δυο ζώδια τα οποία το ένα βρίσκεται ακριβώς αντίθετα από το άλλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ας δούμε λοιπόν ποια είναι τα έξι ζευγάρια που σύμφωνα με την αστρολογία είναι τα δυο κομμάτια μιας σπασμένης καρδιάς και κάνουν καρμικές σχέσεις :

  • Κριός + Ζυγός
  • Ταύρος + Σκορπιός
  • Δίδυμος + Τοξότης
  • Καρκίνος + Αιγόκερως
  • Λέων + Υδροχόος
  • Παρθένος + Ιχθύς
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.