ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αστρολογικές προβλέψεις 30/9: Ο μήνας τελειώνει με συναισθηματικές και οικονομικές αναστατώσεις

Αστρολογικές προβλέψεις 30/9: Ο μήνας τελειώνει με συναισθηματικές και οικονομικές αναστατώσεις

Ο μήνας τελειώνει με συναισθηματικές και οικονομικές αναστατώσεις.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα έχετε να επιλύσετε αρκετές υποθέσεις που θα χρειαστούν άμεσες λύσεις. Μην κάνετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα να αναρωτιούνται για τα συναισθήματα σας. Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι με ότι ζητάτε από τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν πολύπλοκες καταστάσεις στα προσωπικά σας. Ήρθε η στιγμή να βρεθείτε απέναντι από τους συναισθηματικούς σας προβληματισμούς και να φροντίσετε εκκρεμότητες από το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και δεν είναι μία καλή μέρα για σας, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάποια θέματα που βρίσκονταν σε αναμονή, εδώ και πολύ καιρό. Μην αφήσετε τα συναισθήματα σας να αναστατώνονται λόγο κακής επικοινωνίας με τον άνθρωπο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα έχετε μία περίεργη ψυχολογία, που σίγουρα δεν θα βοηθήσει στην λύση των καταστάσεων. Οικογενειακά ζητήματα καλείστε να επιλύσετε το συντομότερο, πριν διογκωθούν τα προβλήματα.

ΛΕΩΝ

Η μέρα θέλει προσοχή και επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να κάνετε ή να πείτε πράγματα που αύριο θα μετανιώσετε, φροντίστε να είστε ξεκάθαροι με εκείνα που ζητάτε από τους άλλους. Ίσως ένα μήνυμα σας χαλάσει την διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε σε μία περίοδο, που σας απασχολούν πάρα πολύ τα οικονομικά σας, αλλά και οι σχέσεις σας. Ίσως να μην χρειάζεται να στεναχωριέστε για πράγματα που στην ουσία έχουν πάρει τον δρόμο τους. Αφήστε χώρο στην ζωή σας για την ουσία και εκείνα που σας καλύπτουν συναισθηματικά.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, δέχεται την δύσκολη όψη του Πλούτωνα. Είναι η στιγμή για να δείτε που βρίσκεστε σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και να διαχειριστείτε με αυτοέλεγχο τις καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη από σήμερα στο δικό σας ζώδιο, σας κάνει περισσότερο συναισθηματικούς και ανήσυχους με την προσωπική σας ζωή. Έχετε πολλά να κάνετε, αλλά για κάποιους λόγους θα υπάρξουν αναβολές και εμπόδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί, στην εμπιστοσύνη που δείχνετε στους άλλους. Μπορεί να σας εκμεταλλευτούν συναισθηματικά, αλλά και οικονομικά. Μην κάνετε αγορές που αργότερα σας απογοητεύσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι η τελευταία μέρα του Σεπτέμβρη και νιώθετε ότι σας βαραίνουν αρκετά κάποιες καταστάσεις που κουβαλάτε πάνω σας, από την αρχή του μήνα. Χαλαρώστε και αφήστε να περάσουν οι δυσκολίες, χωρίς ουσιαστικά να σας ενοχλήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν πολλές εναλλαγές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ίσως να είναι η κατάλληλη στιγμή να δείτε κάποια θέματα με περισσότερη ανάλυση και μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οικονομικά θέματα σας αναστατώνουν και δεν σας αφήνουν να δείτε την προσωπική σας ζωή με ηρεμία. Οι σχέσεις σας περνούν από κρίση και είναι ανώφελο να θέλετε να βρείτε τις πιο καλές λύσεις τώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.