ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αστρολογικές προβλέψεις 1/10: Αυτός ο μήνας δείχνει από την πρώτη μέρα ότι τίποτα δεν θα μας χαριστεί

Αστρολογικές προβλέψεις 1/10: Αυτός ο μήνας δείχνει από την πρώτη μέρα ότι τίποτα δεν θα μας χαριστεί

Ο μήνας Οκτώβριος, δείχνει από την πρώτη μέρα ότι, τίποτα δεν θα μας χαριστεί.

ΚΡΙΟΣ

Η πρώτη μέρα του μήνα, είναι ενδεικτική για πάρα πολλά θέματα που σας αφορούν και την πορεία που θα έχουν. Καλό είναι να διαφυλάξτε τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας, εφόσον υπάρχει ο κίνδυνος απομάκρυνσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως σήμερα να περιμένατε πολλά περισσότερα από τους άλλους, αλλά κρατήστε καλύτερα μικρό καλάθι και μην ξανοίγεστε σε σχέδια και προοπτικές που σήμερα δεν θα έχουν τις σωστές βάσεις για να αναπτυχθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Περισσότερο κούραση και λιγότερο διασκέδαση, είναι η προοπτική αυτής της μέρας. Αφήστε λοιπόν για αργότερα εκείνα τα ρομαντικά ραντεβού που είχατε βάλει κατά νου και φροντίστε τα πρακτικά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο δεύτερος μήνας του Φθινοπώρου, είναι πλέον μπροστά σας και εσείς προσπαθείτε να τακτοποιήσετε ορισμένα οικογενειακά ζητήματα, ακόμη και αν κάποιοι σας διαβεβαιώνουν ότι όλα πάνε μία χαρά.

ΛΕΩΝ

Δεν βρίσκεστε στα δικά σας δεδομένα και αυτό σας κάνει να ανησυχείτε για μία επαγγελματική πρόταση, ή ακόμη και για την κοινωνική σας καταξίωση. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να έχετε την επιτυχία που επιδιώκετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα έχετε πολλές οικονομικές προκλήσεις και σίγουρα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με πρόσωπα που σας λένε με ευκολία κάποια πράγματα, που αφορούν την οικονομική σας κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ

Δεν ήταν και οι πιο εύκολες μέρες αυτές που πέρασαν και δεν θα αναφέρω κάτι διαφορετικό για σήμερα. Αφήστε πίσω σας κάποια θέματα που σας απασχολούν και επικεντρωθείτε στην υγεία σας, ενώ καλό είναι να βρείτε χρόνο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με αρκετό παρασκήνιο, αλλά και εντάσεις σε προσωπικό επίπεδο. Μην χάνετε χρόνο προσπαθώντας για κάτι που δεν είναι εφικτό να γίνει αυτό το διάστημα. Χαλαρώστε και μην τα βάζετε με όλους, …δεν σας φταίνε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα ξεκινά μία κάπως έντονη περίοδος, που αφορά τις φιλικές σας σχέσεις και τον τρόπο που εμπιστεύεστε κάποια πρόσωπα. Καλό είναι να κάνετε κάποιο ξεσκαρτάρισμα σε αυτόν τον τομέα, γιατί μάλλον θα απογοητευτείτε πολύ σύντομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποια πράγματα που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα θα πρέπει να σας αφυπνίσουν, γιατί θα υπάρχει μία δυσάρεστη έκπληξη αργότερα. Είναι αλήθεια ότι καταλαβαίνετε πάρα πολλά, μην αφήνετε λοιπόν τα [λάθη] να σας καθοδηγούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα έχετε με πολλά πράγματα να ασχοληθείτε, αλλά στο τέλος θα νιώθετε ότι κοπιάζετε για το τίποτα. Μην αφήσετε να σας απογοητεύουν κάποιες αναβολές ή καθυστερήσεις και αύριο μπορείτε να ξαναπροσπαθήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πρώτη μέρα του μήνα σας βρίσκει αρκετά ανήσυχους με τα συναισθηματικά σας, αλλά και με τα οικονομικά. Ίσως να μην είναι η πιο κατάλληλη μέρα για να κλείσετε συμφωνίες και να κάνετε νέα ξεκινήματα που θα έχουν ρίσκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.