ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο: Ένα διήμερο που αγαπά την μελαγχολία μέσα στις σχέσεις

Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο: Ένα διήμερο που αγαπά την μελαγχολία μέσα στις σχέσεις

Ένα διήμερο που αγαπά την μελαγχολία και αφήνει το Φθινόπωρο να γίνει έντονο μέσα στις σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας αναγκάσει να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις αυτή την περίοδο. Το Σαββατοκύριακο θα περάσει υποτονικά και ίσως η κακή ψυχολογία σας, θα σας κάνει να απομακρυνθείτε με τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πολύ συμβατή με τα δικά σας δεδομένα. Θα έχετε κάποια βοήθεια από εκεί που δεν περιμένατε, ενώ θα σταθεροποιηθούν κάποια σχέδια σας, έστω και με κάποια καθυστέρηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το διήμερο θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, ενώ θα υπάρξουν αρκετά θέματα που θα πρέπει να επανεξετάσετε. Ακόμη και αν έχετε λύσει όλες τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, θα υπάρξουν κάποιες υποθέσεις που θα πρέπει να ασχοληθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το διήμερο η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει να ασχοληθείτε περισσότερο με την προσωπική σας ζωή. Κάποια πράγματα θα σας προβληματίσουν και θα είναι ο λόγος για να απομακρυνθείτε για λίγο από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Αυτό το διήμερο η Σελήνη θα βρεθεί στον τομέα που αφορά την εργασία και την υγεία σας. Θα υπάρξουν κάποιοι προβληματισμοί σε αυτά τα θέματα και θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη τις ζοφερές σκέψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη θα βρεθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στο πολύ συμβατό για σας ζώδιο του Αιγόκερω. Έτσι , ακόμη και αν η διάθεση σας δεν είναι η καλύτερη, εσείς θα έχετε κάποια οφέλη από αυτό το πέρασμα.

ΖΥΓΟΣ

Οικογενειακές υποθέσεις έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Ίσως να μην είναι και η πιο καλή στιγμή να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με πρόσωπα από το περιβάλλον σας και ιδίως εκείνα που ανήκουν στην οικογένεια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το διήμερο, αν έχετε αποφασίσει να μετακινηθείτε, ή να ταξιδέψετε, θα έχετε να αντιμετωπίσετε κάποια θέματα, που θα ανατρέψουν το πρόγραμμα σας. Μην αφήσετε τίποτα να σας χαλάσει και την ψυχολογία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη να ορίζει τα οικονομικά σας αυτό το διήμερο, θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί για κάθε κίνηση οικονομική. Θα πρέπει να μην αφεθείτε σε λάθος αγορές ή επενδύσεις που θα έχουν μακροπρόθεσμα πρόβλημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο αυτό το διήμερο, θα επηρεάσει την προσωπική σας ζωή. Θα έχετε επίσης κάποιες αλλαγές που θα σας κάνουν περισσότερο ευάλωτους με τα συναισθήματα που τρέφετε για ένα πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας δημιουργήσει μία κατήφεια χωρίς λόγο. Μπορεί να σας ενοχλήσουν τα λόγια κάποιων, ή να ασχοληθείτε με μία αδιαθεσία που θα σας παρουσιαστεί από το πουθενά.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Σελήνη αυτό το διήμερο, θα βρίσκεται στον τομέα που αφορά τα φιλικά σας πρόσωπα, αλλά και τις συναισθηματικές σας ανησυχίες. Μπορεί επίσης να βάλετε σε τάξη ένα παλιό σας σχέδιο, που δεν είχατε τον χρόνο να ασχοληθείτε με αυτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.