ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Σε ποια ζώδια ανήκουν οι μοιραίες γυναίκες;

Σε ποια ζώδια ανήκουν οι μοιραίες γυναίκες;

Μερικά κορίτσια δε μοιάζουν με τα άλλα. Είναι στη φύση τους να είναι μοιραία. Η αύρα τους είναι συναρπαστική και αφήνουν τα σημάδια τους ανεξίτηλα απ όπου κι αν περάσουν. Οι Γάλλοι τις λένε Femmes Fatales, είναι ωραίες, είναι μοιραίες και είναι αυτές οι τρεις:

Δίδυμος: Η γυναίκα με τα όχι μόνο δυο, αλλά πολλά πρόσωπα, έχει μια σαγήνη που κάνει τους άντρες να μαγεύονται. Τους συναρπάζει με τα πολλά και ετερόκλητα στοιχεία της προσωπικότητάς της αλλά και με την εξωτερική της εμφάνιση αφού συνήθως η φύση έχει προικίσει τις γυναίκες Διδύμους και με ομορφιά.

Ζυγός: Είναι δυναμική και έχει έντονη προσωπικότητα με αυταρχικά στοιχεία, κάτι που την κάνει να επιβάλλεται στους άντρες και να τους κάνει να υποτάσσονται στη γοητεία της. Η γυναίκα Ζυγός ασκεί επιρροή και δαμάζει τα μυαλά των ανδρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τοξότης: Eίναι σαν τον άνεμο. Ένα άπιαστο όνειρο που όλοι το έχουν στο μυαλό τους αλλά κανείς δε μπορεί να το κάνει πρακτικά δικό του αφού οι τάσεις φυγής της και η ανάγκη της για ελευθερία την κάνουν να φεύγει συνεχώς αναζητώντας καινούργιες περιπέτειες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.