ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο: Θα υπάρξουν παρασκηνιακές ενέργειες, ζήλια και απωθημένα

Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο: Θα υπάρξουν παρασκηνιακές ενέργειες, ζήλια και απωθημένα

Η Πανσέληνος την Κυριακή, ανανεώνει και φέρνει αισιοδοξία, αλλά θα υπάρξουν και παρασκηνιακές ενέργειες, ζήλια και απωθημένα.

ΚΡΙΟΣ

Με την Πανσέληνο στο δικό σας ζώδιο, θα υπάρξουν καλές προοπτικές σε θέματα που σας απασχολούν. Βέβαια την προσωπική σας ζωή, ίσως να πρέπει να την φροντίσετε και να μην την αμελείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος την Κυριακή, θα σας φέρει περισσότερο στρες και ίσως να πρέπει να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με περισσότερο θάρρος. Θα εμφανιστούν επίσης θέματα που θέλουν άμεση τακτοποίηση, πριν δημιουργήσουν προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η κοινωνική σας ζωή θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο, εφόσον η Πανσέληνος θα φωτίσει τον συγκεκριμένο τομέα. Φιλικά πρόσωπα θα αναζητήσουν την συντροφιά σας, αλλά προσοχή που θα δώσετε τα συναισθήματα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού – Ζυγού, θα είναι για σας αρκετά απαιτητική. Θα βρεθείτε ανάμεσα σε σοβαρά διλήμματα και θα πρέπει να ανανεώσετε μία επιλογή που πήρατε αυτές τις μέρες.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος της Κυριακής, θα είναι για σας αρκετά θετική, αρκεί να είστε ξεκάθαροι και δίκαιοι με τους άλλους. Θα υπάρξουν ευκαιρίες και θα σας κάνει ιδιαίτερα δημοφιλείς και αγαπητούς με τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού, θα επηρεάσει τα οικονομικά σας, με καλό ή με απαιτητικό τρόπο. Όπως και να έχει, θα υπάρξουν αισιόδοξες εξελίξεις από κάποια πλευρά που δεν περιμένατε.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα επενεργήσει αρκετά αισιόδοξα στην προσωπική σας ζωή. Μπορεί να βρείτε τις λύσεις που αναζητούσατε πολύ καιρό πριν, αλλά και θα πρέπει να απομακρύνετε από την ζωή σας κάποια πρόσωπα από το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον Κριό, φέρνει στην επιφάνεια θέματα εργασίας και υγείας. Βέβαια θα υπάρξουν και κάποιες ξαφνικές ευνοϊκές οικονομικές αλλαγές, που θα σας δώσουν λύσεις σε θέματα που σας είχαν προβληματίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η Πανσέληνος του Οκτωβρίου, θα φέρει αισιοδοξία σε κάθε σας σκέψη, κάθε απόφαση και σε κάθε συναισθηματική σας επιδίωξη. Φροντίστε να αναλάβετε τώρα αυτά που θέλετε πραγματικά να συμβούν στην ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού, θα είναι για σας μία πρόκληση που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με θάρρος και αποφασιστικότητα. Ίσως να παρουσιαστεί μία νέα εργασιακή προοπτική, που θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος την Κυριακή στο ζώδιο του Κριού, θα σας κάνει περισσότερο αισιόδοξους με την προσωπική σας ζωή, ακόμη και αν δεν είστε σε σχέση. Ένα ταξίδι θα παρουσιαστεί σαν μάθημα ζωής.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος, στο ζώδιο του Κριού, όπου και θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικονομικά σας, αλλά και με τα οικονομικά που αφορούν τρίτα πρόσωπα. Θα σας δοθεί μία ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.