ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αστρολογικές προβλέψεις 14/10: Προσοχή σήμερα θα υπάρξουν δυσκολίες

Αστρολογικές προβλέψεις 14/10: Προσοχή σήμερα θα υπάρξουν δυσκολίες

Σήμερα θα υπάρξουν δυσκολίες και πολλά θα εξαρτηθούν από την καλή διαχείριση των καταστάσεων…

ΚΡΙΟΣ

Θα πρέπει να κατανοήσετε περισσότερο τις επιθυμίες των άλλων, όπως επίσης να βάλετε σε μία σειρά τα επαγγελματικά σας. Είναι μία περίοδος που θα πρέπει να μην αφήσετε τα πράγματα στην τύχη τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα καλό είναι να μην δώσετε πολύ σημασία στα κακόβουλα λόγια κάποιων, που σαν σκοπό έχουν να χάσετε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Προχωρήστε με θάρρος στα παλιά σας σχέδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με προσπάθεια θα δείτε αρκετά πράγματα να διορθώνονται, κάτι που θα σας κάνει να ηρεμήσετε και να βγάλετε από το χρονοντούλαπο κάποιες φοβίες σας. Μην κάνετε κριτική σε πρόσωπα που έχετε μαζί τους συναισθηματικούς δεσμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχετε μία πιο ήρεμη μέρα από την χθεσινή, αλλά τίποτα πλέον δεν θα είναι ίδιο. Οι άνθρωποι που μοιράζονται μαζί σας τον ίδιο επαγγελματικό χώρο, θα παρουσιάσουν μία στάση αψυχολόγητη προς εσάς.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα μπορέσετε να κάνετε μία ανασκόπηση σε παλιές καταστάσεις που σας είχαν προβληματίσει αρκετά. Ίσως να πρέπει να ξανασκεφτείτε μία κατάσταση, που θέλει λύση εδώ και τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία αρκετά αντιφατική μέρα για σας τους Παρθένους, εφόσον πολλά πράγματα θα εξαρτηθούν από την διάθεση σας και τον τρόπο που θα αντιδράσετε σε κάθε πρόκληση που θα παρουσιαστεί. Μην κάνετε σημαντικές αγορές.

ΖΥΓΟΣ

Η χθεσινή Πανσέληνος σας επηρεάζει και σήμερα, αλλά θα πρέπει να είστε ακόμη πιο προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, θα επαναφέρει κάποιες δυσκολίες στο οικογενειακό περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα ίσως η διάθεση σας δεν είναι η καλύτερη, όμως θα πρέπει να κατανοήσετε ότι θα πρέπει και εσείς να μην σκέφτεστε αρνητικά. Θα αποδώσουν οι καλές και ξεκάθαρες συζητήσεις με άτομα από το περιβάλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία αρκετά πολύπλοκη μέρα, σε ότι αφορά τα οικονομικά σας, κάτι που θα σας ενεργοποιήσει αρκετά και θα πρέπει να βρείτε λύσεις άμεσα. Ίσως σήμερα οι παρασκηνιακές συζητήσεις θα σας ευνοήσουν αρκετά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία από τις δύσκολες επαγγελματικά μέρες, οπότε και φροντίστε να μην είστε χαλαροί σε κάθε κατάσταση μπορεί να παρουσιαστεί ναι να σας βγάλει από την καθημερινότητα σας. Μην αφήσετε τα λάθη του παρελθόντος να σας χαλάσουν την ηρεμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με θετικές και τεκμηριωμένες συζητήσεις, θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια που τυχόν έχουν παρουσιαστεί. Ένα ταξίδι ή μία μετακίνηση σας, πολύ πιθανόν να ακυρωθεί, μέσα από γεγονότα που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αποφάσεις σας σήμερα θα πρέπει να μην είναι βιαστικές και να αποφύγετε κάθε κατάσταση που θα σας προβληματίσει. Επίσης, θα υπάρξουν κάποιες οικονομικές αλλαγές, που θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.