ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αστρολογικές προβλέψεις 16/10: Θα υπάρξουν ευνοϊκότερες συνθήκες σε υλικά θέματα…

Αστρολογικές προβλέψεις 16/10: Θα υπάρξουν ευνοϊκότερες συνθήκες σε υλικά θέματα…

Θα υπάρξουν ευνοϊκότερες συνθήκες σε υλικά θέματα…

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα μπορέσετε να ευνοηθείτε από κάποιες καλύτερες συνθήκες σε οικονομικά θέματα. Φροντίστε να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή, μέσα από συζητήσεις, που θα βγαίνουν νοήματα σιγουριάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη και σήμερα στο δικό σας ζώδιο, δημιουργεί καλές προϋποθέσεις στο να φροντίσετε την προσωπική σας ζωή και να κερδίσετε μέσα από κάποιες σωστές επιλογές κάτι εξαιρετικά καλό για την οικονομική σας κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και βρίσκεστε σε μία περίεργη ψυχολογία τις δύο τελευταίες μέρες, ίσως να πρέπει να δείτε κάποια πράγματα με μεγαλύτερο θάρρος. Κάποια επαγγελματικά θέματα, θα είναι πολύ ευνοϊκά για σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλή μέρα για να προχωρήσετε κάποια θέματα σας, που μπορεί να έχουν να κάνουν με νομικές προεκτάσεις. Ένα ταξίδι θα σας ευνοήσει αρκετά και θα μπορέσετε μέσα από αυτό να αναπτύξετε τα συναισθήματα σας για ένα πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα υπάρξουν καλές προοπτικές σε κάθε νέο επαγγελματικό σας εγχείρημα. Οι συνθήκες θα σας δώσουν επίσης την αυτοπεποίθηση που είχατε χάσει το τελευταίο διάστημα και θα έχετε τα αποτελέσματα που σας ταιριάζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ θετική μέρα για να κάνετε σημαντικές κινήσεις πάνω στα επαγγελματικά σας, αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Μην αφήσετε τους άλλους να σας περάσουν τις επιθυμίες τους, γιατί θα χάσετε τον προορισμό σας.

ΖΥΓΟΣ

Πολύ καλή μέρα για να βρείτε κάποια οικονομική σταθερότητα, ακόμη και αν έχετε περάσει δύσκολες μέρες. Μία επαγγελματική πρόταση, θα σας φέρει πιο κοντά στους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας δίνει για ακόμη μία μέρα την δυνατότητα να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή και να φτιάξετε τις συνθήκες που επικρατούν έως τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποια θέματα που αφορούν την εργασία σας, θα σας απασχολήσουν περισσότερο και ίσως ήρθε η στιγμή να κάνετε κάποιες [παράτολμες] κινήσεις, που θα σας βγάλουν από την απραξία των τελευταίων ημερών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα η Σελήνη δέχεται μία πολύ θετική όψη από τον πλανήτη Πλούτωνα, οπότε και θα μπορέσετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις σε ένα σοβαρό θέμα που σας απασχολεί. Μην διστάσετε να ρισκάρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ασχοληθείτε με οικογενειακά θέματα και φροντίστε να είστε κοντά στους ανθρώπους που αγαπάτε. Μπορεί να παρουσιαστούν λύσεις από το πουθενά για ένα ακίνητο που σας απασχολεί έντονα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόσωπα από το περιβάλλον σας, θα αποδειχθούν πολύ χρήσιμα σε στιγμές και σε περιόδους που θα τα χρειαστείτε. Μην αφήσετε τα όνειρά σας να χαθούν, γιατί είναι σίγουρο ότι το σύμπαν σας χρωστά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.