Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο: Ένα πολύ θετικό διήμερο για τις συναισθηματικές σχέσεις

Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο: Ένα πολύ θετικό διήμερο για τις συναισθηματικές σχέσεις

Ένα πολύ θετικό διήμερο για τις συναισθηματικές σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Ένα πολύ ιδιαίτερο διήμερο για σας, εφόσον θα έχετε να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, αλλά και με αποφάσεις που θέλουν ξεκάθαρη σκέψη. Θα αλειφθείτε λοιπόν, αν εμπιστευθείτε την διαίσθηση σας και ενεργήσετε με σταθερότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ καλή αυτή η χρονική περίοδος για να φροντίσετε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Μπορεί να έχετε μία επιτυχημένη συμφωνία, όπως επίσης να κάνετε πολύ καλή διαχείριση των οικονομικών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα εργασιακά σας θέματα θα υπάρξουν πολύ καλές προοπτικές, όπως επίσης και σε θέματα που αφορούν την υγεία σας. Κάποιες πληροφορίες θα ξεκαθαρίσουν περισσότερο την Κυριακή οπότε και θα αποφασίσετε στο πως θα χειριστείτε τις καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη περνά αυτό το Σαββατοκύριακο στο δικό σας ζώδιο και φροντίζει να ανανεώσει την ψυχολογία σας και να κερδίσετε την εύνοια των άλλων. Η προσωπική σας ζωή θα έχει κάποιες πολύ καλές εξελίξεις.

ΛΕΩΝ

Οικογενειακές υποθέσεις αρχίζουν να διορθώνονται και να σας δίνουν πολλά από εκείνα που το τελευταίο διάστημα σας είχαν απογοητεύσει. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, να περάσουν χωρίς να τις εκμεταλλευτείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε σε μία πολύ ευνοϊκή περίοδο, όπου ειδήσεις, πνευματικές εργασίες, ταξίδια, συζητήσεις και συμφωνίες, θα είναι πάντα και μόνο με το μέρος σας. Διαχειριστείτε έξυπνα κάθε κατάσταση που θα προκύψει αυτό το διήμερο.

ΖΥΓΟΣ

Πολύ καλές προοπτικές αυτό το Σαββατοκύριακο σε θέματα που αφορούν οικονομικές σας υποθέσεις. Μία συμφωνία ή μία καλή συζήτηση με έμπιστο πρόσωπο, θα σας δώσει θετικές προοπτικές για το μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με πολύ θετικά γεγονότα θα εξελιχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο, εφόσον θα σταθεροποιηθούν πολλές υποθέσεις σας προς το καλύτερο. Ίσως να πρέπει να αναλάβετε κάποια θέματα, που θα σας φέρουν σε μάκρος χρόνου πολύ καλές προοπτικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα υπάρξουν καταστάσεις που ακόμη δεν θα πρέπει να φανερωθούν και έτσι θα έχετε μυστικές συζητήσεις, που θα εξελιχθούν με θετικά αποτελέσματα. Οι συναισθηματικές σας αναζητήσεις, θα μπορέσουν να εξελιχθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ήρθε η στιγμή να κάνετε τις επιλογές σας, κυρίως σε πρόσωπα που μέχρι χθες είχατε συναισθηματικά τοποθετήσει στο φιλικό σας περιβάλλον. Ακόμη να περιμένετε κάποια εξέλιξη που θα είναι πάνω σε παλιά σας σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το διήμερο θα έχετε πολύ καλές επαγγελματικές προοπτικές. Μπορεί επίσης να βρεθείτε σε ένα κοινωνικό γεγονός, που θα λάμψετε με την παρουσία σας. Αφήστε για λίγο τα δύσκολα στην άκρη.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καλό για σας αυτό το διήμερο, εφόσον η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου θα σας γεμίσει με θετικές εξελίξεις, κυρίως στην προσωπική σας ζωή. Σχέδια που θα κάνετε για το μέλλον, θα έχουν ανταπόκριση και επιτυχία χωρίς εκπτώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.