ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αστρολογικές προβλέψεις 21/10: Θα υπάρξουν συναισθηματικά ευχάριστες εξελίξεις

Αστρολογικές προβλέψεις 21/10: Θα υπάρξουν συναισθηματικά ευχάριστες εξελίξεις

Θα υπάρξουν συναισθηματικά ευχάριστες εξελίξεις.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα μπορέσετε να δώσετε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας, σε τρόπους για να προσεγγίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα φροντίσετε δικά σας πρόσωπα που σας έχουν απόλυτη ανάγκη και είναι σίγουρο ότι θα εκτιμηθεί από εκείνα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, να φροντίζει τις συναισθηματικές σας ανησυχίες, θα έχετε μία πολύ πλούσια συναισθηματική μέρα. Θα μπορέσετε επίσης να τακτοποιήσετε μία οικονομική υπόθεση που αφορά την οικογένεια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολύ καλή μέρα για να βρείτε το πραγματικό νόημα κάποιων πραγμάτων. Μπορεί επίσης να φροντίσετε ένα σημαντικό κεφάλαιο των επαγγελματικών σας σχέσεων, βάζοντας σε πρώτο πλάνο τις υγιής σχέσεις, με άτομα που εργάζεστε μαζί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα ευνοηθούν αρκετά οι προσωπικές σας σχέσεις και σίγουρα θα μπορέσετε να γλυκάνετε κάποιες κακές επαφές που υπήρχαν κατά το παρελθόν. Μην αφήσετε να σας παρασύρουν οι γνώμες κάποιων άλλων, που οι απόψεις τους δεν ταιριάζουν σε τίποτα με τις δικές σας.

ΛΕΩΝ

Βρίσκεστε σήμερα σε μία πολύ καλή μέρα, όπου θα μπορέσετε να φροντίσετε τους ανθρώπους που ανήκουν στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Οικονομικά οφέλη θα έρθουν από πρόσωπα που σας δένουν συναισθήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ θετική μέρα για να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις και να αναλύσετε τα πράγματα που βρίσκονται σε ενέργεια σήμερα. Τα συναισθήματα ρέουν με πολύ υγιές τρόπο και καλό είναι να μιλήσετε με πρόσωπα που ξέρετε ότι σας αγαπούν.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί σήμερα να αναδείξετε τα ταλέντα σας και να φροντίσετε κάποιες οικονομικές σας εκκρεμότητες με εύκολο σχετικά τρόπο. Εκμεταλλευτείτε σήμερα τη κάθε ευκαιρία, για να βρεθείτε πιο κοντά με τον σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία από τις πολύ θετικές μέρες του μήνα είναι αυτή, εφόσον θέματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή, βρίσκονται στο ζενίθ. Απολαύστε και χαρείτε ότι καλό θα έρθει, για να νιώσετε υπέροχα ψυχικά και σωματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα υπάρξουν πολύ καλές προοπτικές στον χώρο της εργασίας σας. Μπορεί επίσης να φροντίσετε την υγεία σας και να απαλλαγείτε από καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία πολύ θετική μέρα, όπου θα κάνετε κοινωνικές επαφές, θα προγραμματίσετε το επόμενο διάστημα και πολύ πιθανόν να σας γίνει μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση, από πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, κυρίως συναισθηματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά σας σήμερα θα έχουν μία άνοδο, ενώ θα μπορέσετε να κάνετε κάποιες επιτυχημένες κινήσεις στα επαγγελματικά σας. Πολύ πιθανόν να αποφασίσετε για το επόμενο βήμα τις σχέσης σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ιδανική μέρα για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Φροντίστε να έχετε κοντά σας αγαπημένα σας πρόσωπα και μην σταματάτε να ελπίζετε σε μία πολύ καλή εξέλιξη κάποιων θεμάτων που σας απασχολούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.