Aστρολογικές προβλέψεις 25/10: Έντονα συναισθήματα θα δώσουν την απόλυτη ολοκλήρωση σε σχέσεις

Aστρολογικές προβλέψεις 25/10: Έντονα συναισθήματα θα δώσουν την απόλυτη ολοκλήρωση σε σχέσεις

Έντονα συναισθήματα θα δώσουν την απόλυτη ολοκλήρωση σε σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Μία πολύ ιδιαίτερη μέρα, όπου θα υπάρξουν εξελίξεις πάνω σε οικονομικά θέματα, αλλά και στην συναισθηματικές σας επιλογές. Αξιοποιήστε όσο καλύτερα γίνεται την σημερινή μέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, δέχεται θετική ενέργεια από τον Πλούτωνα, βάζοντας τις σχέσεις σας πρωταγωνιστές της μέρας. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, χωρίς να τις αξιοποιήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέματα που αφορούν την εργασία και την υγεία σας, αξιοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Φροντίστε να είστε ανοικτοί σε νέα δεδομένα ου θα παρουσιαστούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάτι θα διορθωθεί στην προσωπική σας ζωή, βάζοντας σε σειρά τα πράγματα που σας ενοχλούν στους άλλους. Φροντίστε να είστε ήρεμοι μέσα σας, για να δείτε τα πάντα ξεκάθαρα χωρίς υπερβολές.

ΛΕΩΝ

Γαληνεύουν σήμερα θέματα οικογενειακά, αλλά ακόμη και τα πρόσωπα που είναι πολύ κοντά σας, θα σας κάνουν ένα ανεκτίμητο συναισθηματικό ή υλικό δώρο. Χαρείτε κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σχέσεις σας με κάποια πρόσωπα θα αναθερμανθούν και θα μπορέσετε να κάνετε το καλύτερο δυνατόν σε οικονομικά θέματα. Θα σας γίνει μία αρκετά καλή συμφωνία που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή μέρα μπορεί να αποδώσει σε κάθε περίπτωση, κυρίως αν υπάρχουν εκκρεμότητες σε οικονομικά θέματα. Φροντίστε να κάνετε την σημαντική αγορά που είχατε κατά νου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι σχέσεις σας γίνονται πιο ουσιαστικές και σίγουρα σήμερα η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο, θα εναρμονιστεί πολύ καλά με την σκοτεινή πλευρά του Πλούτωνα, που είναι ο πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάθε σκοτεινή πλευρά των καταστάσεων που τρέχουν αυτό το διάστημα, σήμερα θα έχουν μία πολύ θετική εξέλιξη. Αφήστε λοιπόν για λίγο τις μαύρες σκέψεις και προχωρήστε με θάρρος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σχέσεις και συνεργασίες αναζωπυρώνονται και βρίσκεστε σε μία εξαιρετικά καλή θέση γα να έρθετε και πάλι κοντά σε πρόσωπα που είχατε εκτιμήσει με λάθος τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλά θέματα σας απασχολούν αυτή την λίγο μπερδεμένη περίοδο, αλλά σήμερα τα νέα είναι πολύ θετικά και ίσως να πρέπει να ανανεώσετε τις σχέσεις σας, την επαγγελματική σας εικόνα και κάθε τι που αφορά μία σημαντική σας σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Αφροδίτη με την θετική σήμερα ενέργεια που δέχεται από τον Πλούτωνα, θα σας ωριμάσει συναισθηματικά και θα νιώσετε όμορφα, κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.