Αστρολογικές προβλέψεις 5/11: Έντονα εκρηκτική μέρα, όπου δεν θα λείψουν οι αψιμαχίες…σμό…

Αστρολογικές προβλέψεις 5/11: Έντονα εκρηκτική μέρα, όπου δεν θα λείψουν οι αψιμαχίες…σμό…

Έντονα εκρηκτική μέρα, όπου δεν θα λείψουν οι αψιμαχίες…

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Η προσωπική σας ζωή γίνεται έντονη και θα βγουν εντάσεις που με δυσκολία θα μπορέσετε να ελέγξετε. Να αρνηθείτε την παραμονή σας σε λάθος σχέσεις, απλά και μόνο για να υπάρχουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποφύγετε σήμερα να κάνετε βεβιασμένες κινήσεις, που κάποια στιγμή θα πληρώστε την τάση να τελειώσετε και να κλείσετε υποθέσεις με όποιο κόστος. Προσοχή στην υγεία σας και στην πολύτιμη ηρεμία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η συμπεριφορά σας, θα είναι η αιτία να προκληθούν κακές σχέσεις και εντάσεις με τους άλλους. Μην λέτε πράγματα που δεν σκέφτεστε, ανοίγοντας τους ασκούς του Αιόλου στην προσωπική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η οικογένεια, βρίσκεται για άλλη μία φορά το μάτι του κυκλώνα. Μην αντιδράσετε με βιαιότητα, ακόμη και να σας προκαλέσουν, γιατί η μέρα έχει πολλούς κινδύνους που πρέπει να αποφύγετε.

ΛΕΩΝ

Ίσως να πρέπει να αποφύγετε σήμερα τις πολλές μετακινήσεις και σίγουρα μην εμπλακείτε σε λόγια ου δεν θα σας κάνουν πουθενά καλό. Οι σχέσεις με το συγγενικό σας περιβάλλον, έχουν πολλά προβλήματα, που θα πρέπει να αποφύγετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικά θέματα σας έχουν πιέσει αρκετά και ίσως θα πρέπει να κάνετε καλύτερο κοντρόλ σε αυτό. Τα συναισθήματα σας πληγώνονται, από πρόσωπα που θεωρούσατε συναισθηματικά πολύ κοντά σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα είναι μία πολύ έντονη μέρα, όπου θα πρέπει να αποφύγετε τις εντάσεις, που θα σας αδικήσουν αρκετά στα μάτια των άλλων. Μην προκαλείτε άσχημες καταστάσεις στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να τολμήσετε να αλλάξετε την εκδικητική σας σκέψη, γιατί σίγουρα θα σας βγει σε καλό. Οι εμμονές θα σας κουράσουν και θα σας εξαντλήσουν, την στιγμή που χρειάζεστε δύναμη να προχωρήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα έχετε κάποια προβλήματα με φιλικά σας πρόσωπα, αλλά και με πρόσωπα που είστε δεμένοι συναισθηματικά. Προσπαθήστε να είστε έντιμοι και προσεκτικοί με κάθε συναλλαγή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάτι δεν έχετε κάνει σωστά και τώρα θα πρέπει να λογοδοτήσετε στους άλλους, αλλά και στον εαυτό σας. Οι εντάσεις δεν θα λείψουν και χειριστείτε πλέον με σύνεση τις καταστάσεις, χωρίς να προκαλείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσέξτε σήμερα τα ταξίδια και γενικά τις μετακινήσεις σας. Ο αυθορμητισμός σας θα πρέπει να μπει σε κάποια όρια, γιατί προκαλεί την αντιπάθεια κάποιων, βάζοντας σε κίνδυνο τις σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα οικονομικά σας τίθενται σε μία επικίνδυνη περίοδο, όπου και θα πρέπει να προσέξετε και να υπερασπιστείτε χωρίς να πιέσετε καταστάσεις. Αποφύγετε εμμονές με τα πρόσωπα που σας δένουν συναισθήματα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.