ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αστρολογικές προβλέψεις 6/11: Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων θα βγάλει στην επιφάνεια πληγωμένα συναισθήματα…

Αστρολογικές προβλέψεις 6/11: Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων θα βγάλει στην επιφάνεια πληγωμένα συναισθήματα…

Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, θα βγάλει στην επιφάνεια πληγωμένα συναισθήματα.

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων, σας φέρνει πιο κοντά με τον εσωτερικό σας κόσμο, τις σκέψεις σας και τις επιθυμίες σας. Επαγγελματικά θέματα σας απασχολούν έντονα και ουσιαστικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη ηρεμεί κάποιες καταστάσεις και φροντίζει να τακτοποιηθούν πολλά από τα θέματα που σας ταλαιπώρησαν τις δύο τελευταίες μέρες. Κάποια νέα γνωριμία θα σας είναι αρκετά χρήσιμη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα επαγγελματικά σας, θα αποδειχθούν σήμερα η πιο σημαντική σας δραστηριότητα. Μολονότι ο ανάδρομος Ερμής καθυστερεί πολλές από της δραστηριότητες σας, θα έχετε μία εγρήγορση, που θα σας ωφελήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σας δώσει κάποια καλά μηνύματα για να προχωρήσετε σε ένα σας σχέδιο, ή μία απόφαση σας. Ίσως επίσης βρεθείτε πολύ κοντά με πρόσωπο που σας ελκύει.

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά σας, ίσως μπορέσουν να τακτοποιηθούν με κάποιο θετικό τρόπο. Ευκολία θα υπάρξει επίσης στην λήξη κάποιων διενέξεων με πρόσωπα που μοιράζεστε μαζί τους κάποιους οικονομικούς πόρους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα υπάρξουν συντροφικά και συναισθηματικά θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Ίσως να πρέπει να προχωρήσετε σε μία συμφωνία, αλλά θα πρέπει να υπάρχει πρώτα πολύ εμπιστοσύνη.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη σήμερα σας κάνει να ασχοληθείτε και με τα επαγγελματικά σας, αλλά δεν έχουν καταλαγιάσει ακόμη, κάποιες προσωπικές αναστατώσεις και προβληματισμοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένα σας πρόσωπα, θα γίνουν η αιτία να νιώσετε καλύτερα μετά από μία περίοδο που σας έχει προβληματίσει αρκετά. Ακόμη δεν έχουν ηρεμήσει οι καταστάσεις, αλλά εσείς ετοιμάζετε κάτι, που θα σας βγάλει από την απραξία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η οικογένεια θα γίνει το στήριγμα σας αυτή την περίοδο, οπότε και φροντίστε να μην κλείνετε τις πόρτες επικοινωνίας που υπάρχουν. Σας απασχολούν θέματα από το παρελθόν όπου και θα ολοκληρωθούν προς το τέλος του μήνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρόσωπα αό το πολύ κοντινό σας περιβάλλον θα σας φανούν χρήσιμα και ίσως ήρθε η στιγμή να ανανεώσετε τις σκέψεις σας για ένα θέμα που σας έχει κουράσει. Μην αφήσετε το παρελθόν να παρεμβαίνει στην ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προωθούνται οικονομικά θέματα και σίγουρα θα βρεθούν λύσεις σε υποθέσεις με οικονομικές συναλλαγές. Επίσης σήμερα θα έχετε μεγάλα συναισθηματικά αποθέματα, για μία κατάσταση που θα προκύψει και αφορά την προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, θα σας ανανεώσει και θα σας κάνει περισσότερο δραστήριους σε πνευματικές εργασίες. Μία επιτυχία από κάποια δραστηριότητα σας, θα ξεκινήσει από σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.