Αυτά τα 3 ζώδια είναι οι πιο αισθησιακοί εραστές

Αυτά τα 3 ζώδια είναι οι πιο αισθησιακοί εραστές

Το ζώδιο ενός ανθρώπου λέει πολλά για την προσωπικότητά του και όχι μόνο.

H σειρά δεν είναι τυχαία.

Σκορπιός

Οι ικανότητές τους στο κρεβάτι είναι αδιαμφισβήτητες, μια και όλοι θα συμφωνήσουν ότι οι Σκορπιοί είναι οι πιο «δυνατοί» εραστές. Είναι ιδιαίτερα γενναιόδωροι σeξουαλικά, τους αρέσουν οι δυνατές συγκινήσεις και ο έντονος μυστικισμός τους συμβάλλει πολύ στο να επιδίδονται χωρίς αναστολές σε αισθησιακά κόλπα.Έντονα παθιάρηδες θα ψάξουν τις πιο απόκρυφες γωνίες της ψυχής σας, μόνο και μόνο για να τους παραδοθείτε: Και το καταφέρνουν. Είναι ικανοί εραστές και το σeξουαλικό τους ταμπεραμέντο μπορεί να «χτυπήσει» αληθινή φλέβα.

Κριός

Όταν ο Κριοί θέλουν κάτι το θέλουν τώρα. Επίσης όταν θέλουν κάποιον τον αποκτούν και μάλιστα άμεσα. Συνήθως δεν τους ενδιαφέρει το πρόσωπο, αλλά το κατά πόσο το πρόσωπο αυτό τους αντιστέκεται. Όσο πιο πολύ του αντιστέκονται τόσο πιο πολύ τον θέλουν. Το σeξ με έναν Κριό είναι πιο συναρπαστικό ακόμα και από μια διαδρομή με roller coaster. Δεν έχει κανένα ταμπού όσον αφoρά το πού, πώς και γιατί θα κάνει σeξ. Αρκεί να κάνει. Εδώ και τώρα.

Ταύρος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτός ο εραστής λατρεύει τα σeξουαλικά παιχνίδια και είναι ίσως ο μόνος του ζωδιακού κύκλου που δίνει τόση σημασία σε όλες τις αισθήσεις κατά τη διάρκεια του σeξ. Ένας Ταύρος θα σας χαϊδέψει μέχρι να λιώσετε, θα σας φιλήσει μέχρι να πονέσετε και θα «επικοινωνήσει» χωρίς ταμπού κάθε σας φαντασίωση. Και το καλύτερο; Στο τέλος του σeξ θα σας κοιτάξει σαν να είστε το πιο υπέροχο πλάσμα του κόσμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.