ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το δώρο που αγαπά κάθε ζώδιο

Το δώρο που αγαπά κάθε ζώδιο

Και επειδή οι γιορτές πλησίασαν και τα δώρα που θα προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα θα πρέπει να κάνουν την διαφορά, … άστε τα Άστρα να διαλέξουν για σας.

ΚΡΙΟΣ

Η προσωπικότητα των Κριών είναι έντονη και εκεί θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας.

Γυναίκα

Θα την ενθουσιάσει το γεγονός ότι την σκεφτήκατε και η αξία του δώρου έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Η επιλογή σας θα πρέπει να εκφράζει τα αισθήματα που έχετε για εκείνη, όπως επίσης την ζωηράδα της προσωπικότητας της. Οι επιλογές σας μπορεί να είναι, αθλητικά είδη και αξεσουάρ, κάποιο προσωπικό είδος σε κόκκινο χρώμα και φυσικά λατρεύει τις εκπλήξεις.

Άνδρας

Ο άνδρας αυτός αγαπά την δράση, οπότε σκεφτείτε αξεσουάρ για κάποια δραστηριότητα του, όπου θα τον ενθουσιάσουν, όπως επίσης κάτι που θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο το [εγώ] του και αυτό μπορεί να είναι ένα κόσμημα με τα αρχικά του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα δώρο για τους Ταύρους, θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από καλαισθησία, αλλά και υλική αξία.

Γυναίκα

Αυτή η γυναίκα έχει ακριβά γούστα, οπότε και οι επιλογές σας θα πρέπει να είναι από επώνυμα ρούχα, αρώματα και αξεσουάρ. Ένα γεύμα επίσης σε ένα restaurant, που θα έχει υπέροχες γεύσεις, θα την ενθουσιάσει.

Άνδρας

Ο άνδρας αυτός, έχει και εκείνος ακριβά γούστα, αλλά και μπορεί να νιώσει εξ ίσου χαρά, με ένα όμορφο γεύμα που θα το απολαύει και αν είναι δώρο, η απόλαυση θα είναι ακόμη μεγαλύτερη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι αρέσκονται στο να αποκτήσουν κάποιο δώρο, που θα είναι έξυπνο και ασυνήθιστο, χωρίς απαραίτητα να αδειάσετε το πορτοφόλι σας.

Γυναίκα

Η επικοινωνία είναι η μεγαλύτερη της χαρά, οπότε έχετε να διαλέξετε κάτι που να σας φέρνει πιο κοντά της, όπως ένα κινητό τηλέφωνο, ένα notebook, μία απλή ατζέντα, ή ένα από τα άπειρα αξεσουάρ κινητών και υπολογιστών.

Άνδρας

Ο άνδρας αυτού του ζωδίου, αγαπά την αλλαγή και την τεχνολογία. Οπότε οι επιλογές σας μπορεί να αποτελούν ένα mini laptop και κάθε τι που αφορά την διασκέδαση του πάνω στο ίντερνετ. Θα εκτιμήσει ιδιαίτερα ένα δώρο που διεγείρει την περιέργεια του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το δώρο που θα πρέπει να σκεφτείτε για τον ευαίσθητο Καρκίνο, θα πρέπει να έχει συμβολική και συναισθηματική αξία.

Γυναίκα

Λατρεύει να θυμάστε τις επετείους, γιορτές και γενέθλια, γιατί έχει την ανάγκη να της υπενθυμίζετε ότι την σκέφτεστε και την υπολογίζετε. Έτσι μία πολύ καλή επιλογή είναι, ένα μικρό κόσμημα που θα αντιπροσωπεύει τα συναισθήματα σας για εκείνη. Μην ξεχάσετε βέβαια, ότι και μία όμορφη κάρτα με λίγα τρυφερά λόγια, θα ολοκληρώσουν το άρτιο αποτέλεσμα.

Άνδρας

Οι άνδρες Καρκίνοι λατρεύουν το σπίτι και περνούν αρκετό χρόνο μέσα σε αυτό. Έτσι η επιλογή σας θα πρέπει να του θυμίζει την θαλπωρή που αναζητά, όπως ένα ζευγάρι όμορφες παντόφλες, ένα μπουρνούζι και αντικείμενα που μπορεί να σημαίνουν κάτι σημαντικό για αυτόν.

ΛΕΩΝ

Τα Λιοντάρια δεν είναι μία απλή υπόθεση στα δώρα που σκέφτεστε να τους προσφέρετε και αυτό γιατί είναι τόσο λαμπερά και ιδιαίτερα σαν άτομα, που θα πρέπει να σκεφτείτε κάτι αντίστοιχο που να τους ταιριάζει.

Γυναίκα

Η πιο καλή επιλογή για την γυναίκα Λιονταρίνα είναι ένα κόσμημα, που θα της δώσει χαρά, γιατί αγαπά την πολυτέλεια και την φινέτσα. Υπάρχει επίσης και η εναλλακτική λύση, όπου θα μπορούσατε να της προσφέρετε ένα όμορφο δείπνο, φυσικά σε ένα επώνυμο restaurant.

Άνδρας

Ο Λέων δίνει μεγάλη έμφαση στην εξωτερική του εμφάνιση, κάτι που θα το διαπιστώσετε σε κάθε του εκδήλωση. Έτσι θα πρέπει να σκεφτείτε ότι θα του άρεσε να ασχοληθείτε και εσείς με τις στιλιστικές του επιλογές, αλλά να είναι μόνο επώνυμες όπως, παπούτσια, γραβάτα, πουκάμισο και κάθε τι που μπορεί να πλαισιώνει μία άρτια και γεμάτο γούστο παρουσία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εδώ θα πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή, γιατί τα πρακτικά και χρήσιμα δώρα είναι αυτά που αρέσουν σε ένα αντιπρόσωπο αυτού του ζωδίου.

Γυναίκα

Μία γυναίκα τόσο οργανωτική και λογική, δεν θα είναι ποτέ ευχαριστημένη με ένα δώρο που δεν θα της είναι χρήσιμο. Θα πρέπει λοιπόν να νιώσετε τις ανάγκες της και με αυτή την λογική να σκεφτείτε το δώρο που θα της κάνετε.

Άνδρας

Ο άνδρας αυτός έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να εκτιμά τα δώρα, εφόσον δεν του είναι εύκολο να χαρεί μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις. Οπότε σκεφτείτε τι έχει αυτό τον καιρό ανάγκη και κάντε την κίνηση άφοβα, γιατί απλά θα τον βγάλετε από αυτό το έξοδο και θα το εκτιμήσει.

ΖΥΓΟΣ

Η αισθητική και το καλό γούστο θα πρέπει να συνοδεύει κάθε δώρο που πρόκειται να κάνετε στους αντιπροσώπους αυτού του ζωδίου.

Γυναίκα

Ότι φορά το ντύσιμο, τις νέες τάσεις της μόδας, τα αξεσουάρ και τα καλλυντικά, είναι η πιο σωστή κίνηση για δώρο, που μπορείτε να κάνετε για αυτή την στιλάτη και γεμάτη καλαισθησία γυναίκα.

Άνδρας

Είναι ο άνδρας που μπορεί να εκτιμήσει το καλό ντύσιμο και κατέχει γνώσεις σε ότι αφορά την τελευταία λέξη της μόδας. Ένα άρωμα επίσης γνωστού οίκου θα τον ενθουσιάσει, αν του το προσφέρετε με πολύ αγάπη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ζώδιο αυτό έχει μυστήριο, πάθος και ερωτισμό, γι αυτό θα πρέπει να ακολουθήσετε τα συναισθήματα σας, για να ικανοποιήσετε όχι με την αξία που θα έχει το δώρο σας, αλλά με εκείνα που θα αντιπροσωπεύει.

Γυναίκα

Είναι μία γυναίκα όλο πάθος και θα πρέπει να της δώσετε να καταλάβει ότι το δώρο σας θα έχει περισσότερο συναισθηματική αξία, από υλική. Θα εκτιμήσει έτσι την κίνησή σας και δεν θα το αποχωρίζεται.

Άνδρας

Ο άνδρας μυστήριο, θα δει την κίνηση σας με πολύ χαρά, όταν ιδίως του προσφέρετε κάτι που θα ικανοποιήσει τον ψυχισμό του. Ένα γούρι θα το εκτιμήσει, γιατί του αρέσει γενικά να έχει μία προστασία, όπως επίσης μία συλλογή από κάτι που τον χαρακτηρίζει, επαγγελματικά ή στα χόμπι του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα δώρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου, θα πρέπει να χορτάσουν το πνεύμα τους και να είναι πραγματικά χρήσιμο.

Γυναίκα

Η γυναίκα Τοξοτίνα, αγαπά να της προσφέρουν, άνετα ρούχα, να της δωρίζουν βιβλία και γιατί όχι ένα εισιτήριο για ξεχωριστούς προορισμούς. Τα δώρα για εκείνη σημαίνουν ξεχωριστές εμπειρίες που θέλει να μοιράζεται και να αναφέρεται για εκείνα, για πάρα πολύ καιρό.

Άνδρας

Είναι ο άνδρας που του αρέσει να τον προσέχουν και να του προσφέρουν συμβολικά δώρα, γεμάτα από καλές αναμνήσεις. Είναι και εκείνος, όπως και η γυναίκα Τοξότης, δραστήριος και ταξιδευτής, οπότε σκεφτείτε να χορτάσετε την φαντασία του με ένα βιβλίο, ένα θεατρικό έργο, ή ένα ταξίδι, που συνδυάζει την περιπέτεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όταν έρθει η στιγμή να κάνετε δώρο σε έναν Αιγόκερω, σκεφτείτε ότι είναι γεννημένος για να προπορεύεται κοινωνικά.

Γυναίκα

Η Αιγοκερίνα είναι η γυναίκα που εκτιμά την πολυτέλεια την ποιότητα και κάθε κλασικό και διαχρονικό δώρο θα το δεχτεί με χαρά. Οι επιλογές σας μπορεί να αποτελούν οτιδήποτε την χαρακτηρίζει, από ρούχα, αξεσουάρ για το ντύσιμο της, είδη σπιτιού, ή και ένα έργο τέχνης, που θα το εκτιμήσει πάρα πολύ.

Άνδρας

Στον άνδρα αυτόν επειδή τα εργασιακά θέματα πρωταγωνιστούν στην ζωή του, θα μπορούσατε χωρίς πολύ σκέψη να του κάνετε δώρο ένα είδος που θα χρειαστεί στην εργασία του. Ένα στυλό ή πένα γραφείου, μαύρου χρώματος, θα τον ενθουσιάσει, όπως επίσης μία γραβάτα, μία δερμάτινη ζώνη, ένα ζευγάρι επώνυμα παπούτσια, θα πρέπει έχουν την τιμητική τους, στις επιλογές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα δώρα που θα σκεφτείτε να κάνετε στους πρωτοπόρους του ζωδιακού, δεν είναι εύκολη υπόθεση, γιατί απλά πρέπει να αγγίξετε την εκκεντρικότητα του ψυχισμού τους.

Γυναίκα

Η σύγχρονη αυτή γυναίκα, θα χαρεί με μία επιλογή δώρου που να χαρακτηρίζει την νέα τεχνολογία. Ένα κινητό τηλέφωνο λοιπόν, ή τα αξεσουάρ του, αποτελούν ένα σίγουρο βήμα για να την κάνετε να χαρεί. Γενικά αγαπά ότι χαρακτηρίζει το νέο και πρωτοποριακό, ακόμη και στο ντύσιμο της.

Άνδρας

Σε αυτόν τον άνδρα αρέσει πολύ η νέα τεχνολογία και ο σύγχρονος τρόπος ζωής. Γι αυτό λοιπόν η σίγουρη λύση για να μην πελαγοδρομείτε, είναι να επισκεφτείτε ένα πολυκατάστημα ηλεκτρικών ειδών, όπου θα βρείτε έξυπνες λύσεις , με ότι νέο υπάρχει στον κόσμο της ψηφιακής τεχνολογίας.

ΙΧΘΥΕΣ

Το δώρο που θα σκεφτείτε για το αγαπημένο σας ψαράκι είναι, πρώτα τα συναισθήματα που τρέφετε για εκείνο και μετά θα ακολουθεί η επιλογή σας.

Γυναίκα

Μία άθραυστη παρουσία θέλει από σας πρώτα να της δωρίσετε την γεμάτη αγκαλιά σας και μετά θα μπορούσατε να της προσφέρετε ένα μπουκέτο όμορφα λουλούδια που θα της δώσουν μεγάλη χαρά. Επίσης θα μπορούσατε να της δωρίσετε ένα κομψό διακοσμητικό στοιχείο για το σπίτι της, ή ένα εισιτήριο για κάποιο θεατρικό έργο.

Άνδρας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτός ο άνδρας είναι ρομαντικός και θα πρέπει να το συγκινήσετε με την επιλογή σας, βάζοντας όλη σας την μαεστρία να φτάσετε στις πιο λεπτές χορδές της καρδιάς του. Φροντίστε λοιπόν να αφουγκραστείτε τα θέλω του και σίγουρα μαζί με το δώρο θα πρέπει να υπάρχει μία κάρτα γραμμένη από σας, με όμορφα λόγια, που θα τον συγκινήσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.