ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αστρολογικές προβλέψεις 11/11: Σήμερα η σύνοδος ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο θα δώσει ουσία στις επικοινωνίες

Αστρολογικές προβλέψεις 11/11: Σήμερα η σύνοδος ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο θα δώσει ουσία στις επικοινωνίες

Σήμερα η σύνοδος ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο, θα δώσει ουσία και βαρύτητα στις επικοινωνίες.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη συνόδου του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο, στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε κάποιες οικονομικές υποθέσεις σας. Θα δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στις λεπτομέρειες, ενώ είναι πιθανό να σας επιστραφούν χρήματα, ή να δώσετε εσείς κάποια που έχετε καθυστερήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη συνόδου του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο, θα σας κάνει να επανεξετάσετε τις προσωπικές σας επιλογές, σχέσεις και συνεργασίες και να μπουν νέες βάσεις. Κάποιοι από εσάς, θα μάθετε κάτι, που θα σας είναι πολύ χρήσιμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη συνόδου του πλανήτη κυρίαρχου του ζωδίου σας, Ερμή, με τον Ήλιο, θα σας παρουσιάσει κάποια μικρά προβλήματα με συναδέλφους , ή με πρόσωπα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Ίσως να μην είστε απόλυτα σίγουροι με την ειλικρίνεια κάποιων ανθρώπων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα χρειαστεί σήμερα να επανεξετάσετε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα πρέπει να προσέξετε την [παράξενη] συμπεριφορά προσώπων που είναι δεμένα μαζί σας, συναισθηματικά.

ΛΕΩΝ

Η όψη συνόδου που σχηματίζει σήμερα ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο, θα σας προκαλέσει οικογενειακές υποθέσεις που είναι ανοικτές εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ίσως να πρέπει να ψάξετε για τις αλήθειες κάποιας υπόθεσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής ανάδρομος στον Σκορπιό, συναντά σήμερα τον Ήλιο, όπου και θα πρέπει να γίνετε περισσότερο προσεκτικοί με τον τρόπο που θα εκφράσετε σήμερα τις απόψεις σας. Ότι πνευματική εργασία, θα έχει ένα βαθμό δυσκολίας σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα οι συνθήκες θα σας οδηγήσουν να επανεξετάσετε τις προϋποθέσεις για μία επαγγελματική συνεργασία, ιδίως αν τα οικονομικά είναι κάτι που θα πρέπει να συζητηθούν εκ νέου. Μην βιαστείτε να δώσετε απαντήσεις σε σημαντικά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη συνόδου του ανάδρομου Ερμή σήμερα με τον Ήλιο στο δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει επιφυλακτικούς σε κάθε κατάσταση. Οι αναβλητικότητα, μάλλον καλό θα σας κάνει, εφόσον κάποια πράγματα θα πρέπει να γίνουν αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα το παρασκήνιο θα έχει την τιμητική του και θα προχωρήσετε σε μυστικές συμφωνίες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει κάποιο πρόσωπο, που δεν είχατε κλείσει εντελώς τους μεταξύ σας [λογαριασμούς].

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα με πρόσωπα από το φιλικό σας περιβάλλον. Μπορεί να επανεμφανιστούν άτομα από το παρελθόν που είχατε μία πολύ στενή σχέση, ή να τα αναζητήσετε εσείς, σας εξιλέωση, γιατί νιώθετε ότι κάτι δεν έχετε πράξει σωστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα σας, θα είναι γεμάτη με επαγγελματικές αναζητήσεις και συζητήσεις που δεν έχουν ολοκληρωθεί. Πιθανότατα να ζητήσετε την βοήθεια ενός φιλικού σας προσώπου, όταν θα νιώσετε ότι χρειάζεστε έναν έμπιστο σύμβουλο.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η όψη συνόδου του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο, σίγουρα θα σας ευνοήσει σε νομικές υποθέσεις που σας έχουν ταλαιπωρήσει κατά το παρελθόν. Γενικά οι επαφές σας με πρόσωπα από το παρελθόν θα είναι το χαρακτηριστικό της μέρας αυτής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.