Αυτά είναι τα ζώδια που μισούν τα Χριστούγεννα

Αυτά είναι τα ζώδια που μισούν τα Χριστούγεννα

Οι εκπρόσωποι των ζωδίων που σε καμία περίπτωση δεν μετρούν αντίστροφα για τα Χριστούγεννα.

Σε κάθε παραμύθι για τα Χριστούγεννα που σέβεται τον εαυτό του, υπάρχει πάντα εκείνος που σιχαίνεται αυτό το κύμα ευφορίας που περιβάλλει τα πάντα. Ένας Σκρούτζ που αδυνατεί να συλλάβει το λόγο που γίνεται τόση σπατάλη και μια μάγισσα Φρικαντέλα που δεν μπορεί τα Κάλαντα.

Έτσι και ορισμένα ζώδια, που από την αστρολογική τους καταβολή, δεν μπορούν να υπομείνουν λεπτό την γιορτινή ατμόσφαιρα. Κάθε ένα από αυτά για τους δικούς του λόγους.

Το ζώδιο του Κριού

Ένας Κριός λατρεύει τη δουλειά σε σημείο… εργασιομανίας. Όπως είναι φυσικό, η χαλαρότητα και η τάση για ξεκούραση και κραιπάλη των γιορτών δεν είναι κάτι που απολαμβάνει. Θα προτιμούσαν να εργάζονται τις ημέρες των Χριστουγέννων και να παραμένουν δημιουργικοί παρά να πηγαίνουν από σπίτι, σε σπίτι και από μπαρ σε μπαρ.

Ίσως βέβαια, ένας Κριός που η δουλειά του απαιτεί έξτρα μόχθο τις ημέρες των Χριστουγέννων (και δεν εννοούμε τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του), να είναι ένας τρόπος οι εκπρόσωποι του ζωδίου αυτού της φωτιάς να αγαπήσει τις γιορτές.

Το ζώδιο της Παρθένου

Οι Παρθένοι έχουν μια εμμονή με την τάξη, την καθαριότητα και την τελειότητα. Σκεφτείτε λοιπόν ένα ρεβεγιόν στο σπίτι ενός Παρθένου, όπου εκτός φυσικά από τη φασαρία, θα πρέπει να υπομείνουν τους «τσαπατσούληδες» φίλους που από απροσεξία μπορεί να λερώσουν το καλό τραπεζομάντηλο.

Η αλήθεια είναι πως ένας Παρθένος λατρεύει τα δώρα και ενθουσιάζεται να κάνει, αλλά και να παίρνει. Την ίδια στιγμή, η πίεση που αισθάνεται προκειμένου να επιλέξει το τέλειο δώρο για κάθε περίσταση, είναι μια κατάσταση την οποία δεν απολαμβάνει καθόλου.

Οι φιλήσυχοι Ζυγοί

Οι εκπρόσωποι του ζωδίου αναζητούν πάντα την ηρεμία και την αρμονία. Φανταστείτε τώρα, έναν Ζυγό μέσα σε ένα σπίτι γεμάτο από κόσμο, πλάι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του οποίου τα λαμπάκια «παιανίζουν» αυτή την ενοχλητική μουσική που μοιάζει λες και τραγουδούν μυρμήγκια.

Αφήστε δηλαδή που όσο περισσότερους συγγενείς είναι αναγκασμένοι να συναντήσουν μέσα στα Χριστούγεννα, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να μην προκύψει ένταση. Και το ζώδιο του ζυγού απεχθάνεται τις εντάσεις.

Οι εκπρόσωποι του Σκορπιού

Είναι και τα ζώδια του Σκορπιού… εκείνοι δεν έχουν κανένα, μα κανένα πρόβλημα με την πολυκοσμία, τα πάρτι και τις κάθε είδους συνάξεις. Από την άλλη, όσο πλησιάζουμε προς την Πρωτοχρονιά, οι άνθρωποι τείνουμε να αποκαλύπτουμε μυστικά που μας βαραίνουν, να ζητάμε συγγνώμη και κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς να λέμε πράγματα που ένας Σκορπιός, που απεχθάνεται τα μυστικά, δεν θέλει να ακούσει. Αν υποσχεθείτε πως δεν έχετε κάτι να βγάλετε από μέσα σας, κάτι να αποκαλύψετε, το ζώδιο του Σκορπιού μπορεί να υπομένει τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Όσοι έχουν ζώδιο στον Υδροχόο

Οι Υδροχόοι είναι από τη φύση τους ζώδια που τους αρέσει η μοναξιά. Όταν λοιπόν τους πιέζουν να «ζήσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων» και να παραβρεθούν σε οικογενειακά τραπέζια και ρεβεγιόν καταπιέζονται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το χειρότερο όμως για έναν αυθεντικό εκπρόσωπο του ζωδίου, είναι πως σε γιορτές όπως αυτές που έρχονται, είναι αναγκασμένοι να βρεθούν στον ίδιο χώρο με συγγενείς που πέραν του αίματος, δεν τους συνδέει τίποτα σε πνευματικό επίπεδο. Αυτό, μπορεί να τους διαλύσει ψυχολογικά. Ναι, το αίμα νερό δεν γίνεται, όμως για το ζώδιο του Υδροχόου, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να περνά τα Χριστούγεννα με όλο του το σόι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.