Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο: Θα υπάρξουν μουδιασμένες αντιδράσεις στις συναισθηματικές σχέσεις

Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο: Θα υπάρξουν μουδιασμένες αντιδράσεις στις συναισθηματικές σχέσεις

Θα υπάρξουν μουδιασμένες αντιδράσεις, σε συναισθηματικές και οικογενειακές σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητοί Κριοί, αυτό το Σαββατοκύριακο δεν σας ταιριάζει ιδιαίτερα. Για αυτό τον λόγο μην κάνετε μεγάλες προσπάθειες στο να κερδίσετε την εύνοια κάποιων. Ίσως να έχετε παραπάνω στρες λόγο φόρτου εργασίας και για αυτό μην κάνετε υπερπροσπάθεια να γίνετε αρεστοί. Την Κυριακή, η ψυχολογία σας θα είναι πεσμένη και εσείς μπερδεμένοι αρκετά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, σας ταλαιπωρεί υπερβολικά, λόγο της αντίθεσης που σχηματίζει με Κρόνο και Πλούτωνα. Παραδόξως την Κυριακή θα έχετε την διάθεση να προχωρήσετε σε μία νέα γνωριμία, ή έστω μία βόλτα με αγαπημένα σας πρόσωπα. Θέλετε επίσης να έρθετε πιο κοντά με κάποιο πρόσωπο που είχατε αδικήσει κατά το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών σας, φροντίστε να είστε περισσότερο προσεκτικοί με τα χρήματα σας και τις τυχών αγορές που κάνετε. Η διάθεση σας θα είναι υποτονική, εφόσον δεν θα έχετε και την πιο καλή εξέλιξη σε πράγματα που περιμένετε να γίνουν. Προσπαθείτε την Κυριακή, να κερδίσετε την εύνοια κάποιου προσώπου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο αυτό το Σαββατοκύριακο, θα συγκρουστεί με Κρόνο και Πλούτωνα, κάτι που θα σας δημιουργήσει αντιδράσεις και διαφωνίες. Θα προσπαθήσουν κάποιοι να σας υποτάξουν στα δικά τους θέλω και εκεί θα κάνετε την δική σας επανάσταση. Αν διαχειριστείτε σωστά τις εκρήξεις θυμού σας, θα βγείτε κερδισμένοι.

ΛΕΩΝ

Θέλετε να αντιδράσετε σε πολλά πράγματα, αλλά δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τα γεγονότα, που μάλλον αυτό το διήμερο θέλουν να σας χαλάσουν την ηρεμία. Την Κυριακή θα υπάρξουν ευκαιρίες να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, εφόσον θα αποφύγετε τον πολύ κόσμο και τις συναναστροφές, που ξαφνικά θα τις δείτε κουραστικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι ένα περίεργο διήμερο για σας, εφόσον πολλά θέματα θα περιμένουν την δική σας διαχείριση, για να προχωρήσουν και να δείτε σωστά αποτελέσματα. Ιδίως την Κυριακή θα απολαύσετε κάποιες ουσιαστικές συζητήσεις, με πρόσωπα από το περιβάλλον σας, βάζοντας καλές βάσεις σε ένα μελλοντικό σας σχέδιο.

ΖΥΓΟΣ

Το διήμερο αυτό θα είναι αρκετά πολύπλοκο, εφόσον εργασία και οικογένεια θα εναντιωθούν στις δικές σας επιθυμίες. Με υπερπροσπάθεια θα αποφύγετε εντάσεις που μπορεί να παρουσιαστούν κατά την διάρκεια αυτού του Σαββατοκύριακου. Επίσης ένα μυστικό θα βγει στην επιφάνεια και θα απογοητευτείτε για ένα δικό σας πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα δύστροπο διήμερο, όπου θα πρέπει να συντονίσετε πάρα πολύ καλά τις εργασίες που έχετε να κάνετε, γιατί θα παρουσιάζονται συνεχώς ανατροπές και η κακή συνεννόηση θα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του Σαββάτου. Την Κυριακή θα μοιραστείτε με άτομα από το περιβάλλον σας, κάποιες ευαίσθητες πλευρές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, δεν θα ξεχάσετε τις ευθύνες σας και σίγουρα θα έχετε κάποια πρόσωπα από το παρελθόν, που θα παρουσιαστούν από το πουθενά για να σας θυμίσουν κάτι, που προσπαθήσατε πολύ για να πετάξετε από πάνω σας. Η Κυριακή είναι βοηθητική και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε για να επεξεργαστείτε κάποια θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ηρεμία είναι ένα αγαθό πού σπανίζει εδώ και αρκετό καιρό στην ζωή σας. Οπότε αυτό το διήμερο, με μία ταλαιπωρημένη Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο δεν θα σας φανεί περίεργο ότι, κάποια θέματα συνεχίζουν να σας προβληματίζουν και να σας χαλούν την διάθεση. Μην γίνεστε επίσης πιεστικοί με την προσωπική σας ζωή, γιατί θα υπάρξουν αντίθετα αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το διήμερο θα πρέπει να απομακρυνθείτε από κάθε κατάσταση που θα σας στρεσάρει και σας βάζει σε μία κακή ψυχολογία. Η εργασία και η υγεία σας, θα είναι οι τομείς που θα σας απασχολήσουν περισσότερο, αλλά μην αντιδράσετε έντονα, αν κάτι δεν εξελιχθεί όπως ακριβώς επιθυμείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αγαπημένα πρόσωπα θα έρθουν κοντά σας, αλλά θα υπάρξουν πολλά προβλήματα που θα έχουν κοντά τους. Ίσως επίσης να πρέπει να περιμένετε λίγο καιρό, ώσπου να πάρετε αποφάσεις που αφορούν τα παιδιά, [αν είστε γονείς], και τον σύντροφό σας. Την Κυριακή θα υπάρξει μία συναισθηματική καλή εξέλιξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.