Αυτά τα ζώδια θα υποφέρουν με τον Άρη στον Σκορπιό

Αυτά τα ζώδια θα υποφέρουν με τον Άρη στον Σκορπιό

Ο Άρης περνά στον Σκορπιό στις 19 Νοεμβρίου και -όπως συμβαίνει πάντα- κάποια ζώδια θα αρχίσουν να ανεβάζουν στροφές κι άλλα θα χάσουν την ησυχία τους.

Η οικογενειακή, επαγγελματική ή ερωτική τους ζωή θα αναστατωθεί από τσακωμούς και «επιθετικές» διαθέσεις, που μπορεί να φτάσουν σε απόσταση αναπνοής από την οριστική ρήξη, ενώ δεν αποκλείονται και ζημιές, ατυχήματα και αυξημένα έξοδα.

Γενικά, ο Άρης προξενεί προβλήματα σε όλους, αλλά υπάρχουν 5 ζώδια που θα υποφέρουν περισσότερο από τα υπόλοιπα. Ποια είναι;

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη στον 7ο οίκο, απέναντί σου να επηρεάζει όλες τις σχέσεις σου, οπλίσου με αντοχή και ψυχραιμία, καθώς το κλίμα θα είναι ηλεκτρισμένο και τα άτομα που είναι γύρω σου μάλλον πάνε γυρεύοντας για καβγά. Οι επιθέσεις που θα σου γίνονται θα είναι συχνές, για ασήμαντες -κατά τη γνώμη σου- αιτίες ή γιατί έχουν μαζέψει πακέτο και θα το βγάζουν με την παραμικρή αφορμή. Τα πράγματα θα γίνουν σοβαρότερα, όταν θα κάνει αντίθεση με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, όπου ξαφνικά μπορεί να μείνεις στα κρύα του λουτρού είτε από έναν συνεργάτη είτε από τον/ην σύντροφό σου. Έντονες διαφωνίες, αποχωρήσεις, χωρισμοί είναι πιθανά. Αν είσαι ελεύθερος, χωρίς να φταις, θα προκαλείς αρνητικές εντυπώσεις ή θα πέφτεις πάνω σε άτομα εριστικά ή κακόπιστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης έρχεται να προκαλέσει προβλήματα στο σπίτι σου, οπότε είναι πιθανές ζημιές του οικιακού σου εξοπλισμού ή άλλες που θα σε φέρουν στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, κάθως κάποιες από αυτές δε θα μπορείς να τις αποκαταστήσεις ή, αν χρειάζεται να το κάνεις, να σου στοιχίσουν αρκετά. Επιπλέον, οι καβγάδες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι συχνοί, καθώς δεν αποκλείεται να προσπαθούν να σε κοντρολάρουν ή να παρεμβαίνουν στην ζωή σου. Επίσης, είναι πιθανό να προκληθεί τσακωμός για ένα ακίνητο ή για χρήματα. Από την άλλη, ίσως “διωχτείς” από τον χώρο σου, λόγω ιδιοκατοίκησης ή πώλησης, οπότε θα πρέπει να αναζητήσεις καινούργια στέγη ή να βιώσεις ένα είδος “εισβολής”.

ΛΕΩΝ

Ο τομέας που θα δοκιμαστεί με τον Άρη στο Σκορπιό είναι ο επαγγελματικός. Οι σχέσεις σου με τους ανωτέρους σου ή το αφεντικό σου θα χαλάσουν, ιδιαίτερα αν κλωτσήσεις στις απανωτές πιέσεις τους για να κάνεις (και να προσφέρεις) το παραπάνω, ενώ θα αναγκαστείς να πάρεις τα όπλα σου και να αντιμετωπίσεις χτυπήματα αντιπάλων ή ανταγωνιστών, που το πιο πιθανό είναι να στη φέρουν πισώπλατα. Δεν αποκλείεται όμως να αποκτήσεις κι ένα ισχυρό κίνητρο για να διεκδικήσεις τη θέση ή τα χρήματα που δικαιούσαι (κατά τη γνώμη σου πάντα), να πραγματοποιήσεις έναν στόχο σου ή να δεις και να αποειδείς και να τα παρατήσεις όλα για να ξεκινήσεις κάτι δικό σου. Στις 24/11 που θα κάνει αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο, να αναμένεις απρόσμενα γεγονότα.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στον 2ο οίκο σου θα επηρεάσει αρκετά τα οικονομικά και τα ερωτικά σου. Τα λεφτά θα έρχονται και θα εξαφανίζονται με γοργό ρυθμό, εφ’ όσον οι υποχρεώσεις και οι ανάγκες σου θα αυξηθούν. Πότε θα τα παίρνεις και πότε θα τα δίνεις δεν θα το καταλαβαίνεις. Ίσως είναι όμως και μια καλή ευκαιρία να κάνεις μια κουβέντα σχετική στη δουλειά σου και να διεκδικήσεις μια μικρή έστω αύξηση. Επιπλέον, μια συμφωνία δε θα προχωρήσει, αφού θα υπάρξουν έντονες διαφωνίες σε ορισμένους όρους που θα είναι αιτία διακοπής. Από την άλλη, οι σεξουαλικές σου επιθυμίες θα χτυπήσουν κόκκινο και αν έχεις βάλει στο μάτι πρόσωπο, τώρα θα κάνεις την κρούση σου και χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα, θα το αποκτήσεις. Όμως, το έντονο πάθος, εκτός από μοναδικές ερωτικές στιγμές, έχει και ζήλια, έλεγχο και απόλυτες καταστάσεις κι εκεί μάλλον θα χάσεις τη μπάλα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύννεφα θα μαζευτούν στην εργασία σου, είτε με ζημιές είτε με κάποια δικαιώματά σου, που καταπατώνται και δε θα βρίσκεις το δίκιο σου, είτε στις σχέσεις με τους συναδέλφους ή τους υπαλλήλους σου, αφού τα νεύρα, η πίεση και το άγχος θα φέρνουν τσακωμούς και το κλίμα μάλλον πολεμικό θα είναι. Από την άλλη, είναι πιθανές βλάβες στον εξοπλισμό ή εργαλεία σου, που θα πάνε τη δουλειά σου πίσω ή θα σε βάλουν σε έξοδα. Και η υγεία σου χρειάζεται όμως προσοχή, όχι μόνο γιατί είσαι επιρρεπής σε ατυχήματα (χτυπήματα, κοψίματα) αλλά και στη διατροφή σου, οπότε φρόντισε να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα άσκησης και διατροφής και σταμάτα τις καταχρήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.