ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αστρολογικές προβλέψεις 22/11: Ο Ήλιος στον Τοξότη ανανεώνει τα ζώδια της φωτιάς

Αστρολογικές προβλέψεις 22/11:  Ο Ήλιος στον Τοξότη ανανεώνει τα ζώδια της φωτιάς

Ο Ήλιος στον Τοξότη, ανανεώνει τα ζώδια της Φωτιάς.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος προχωρά στο ζώδιο του Τοξότη, οπότε και σας φέρνει αισιοδοξία. Νέες γνωριμίες, καινούριες σκέψεις και αποφάσεις που σας κάνουν δυνατότερους και ανανεώνουν την ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη, δημιουργεί νέα δεδομένα στην ζωή σας και σας κάνει να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, επενδύοντας με μεγάλη ευκολία και τύχη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Απέναντι από το δικό σας ζώδιο, περνά ο Ήλιος, όπου και σας δίνει συναισθηματικές ευκαιρίες να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή. Βέβαια μην ξεχνάτε ότι οι αντιπαραθέσεις θα είναι συχνές και όχι πάντα εύκολες στην επίλυση τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την είσοδο του Ήλιου στον Τοξότη, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στην εργασία σας και στην υγεία. Αν αναζητάτε μία δουλειά, δεν αποκλείεται να προκύψει ένα αντικείμενο που θα είναι ότι ακριβώς θέλετε.

ΛΕΩΝ

Η αισιοδοξία είναι και πάλι εκείνο το συναίσθημα που θα σας χαρακτηρίζει, εφόσον ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Τοξότη. Η προσωπική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο και θα νιώσετε πιο δημιουργικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς είστε ολοκληρωτικά αφοσιωμένοι σε κάθε σχεδιασμό που αφορούν το μέλλον σας. Πολλοί από σας θα ασχοληθούν με διορθωτικές κινήσεις, όπου αφορούν την οικογένεια και το σπίτι σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος στον Τοξότη, σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς , αλλά και μπορείτε με ευκολία να να αποφασίσετε κάτι που σας απασχολεί. Η αισιοδοξία θα είναι αυτό που θα σας χαρακτηρίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την περίοδο αυτή, ο Ήλιος θα φωτίσει τα οικονομικά σας. Πολύ πιθανόν να κάνετε κάποιες επιτυχημένες κινήσεις σε υλικές βάσεις, όπου και θα έχετε την ευκαιρία για ένα μήνα περίπου να εξελίξετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος στο δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει περισσότερο αισιόδοξους και θα διεκδικήσετε τους στόχους σας, με σχετική ευκολία. Κάποια συναισθηματικά θέματα, πολύ πιθανόν εύκολα να τα διαχειριστείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ήλιο να περνά στον δωδέκατο τομέα σας, γίνεστε περισσότερο διαισθητικοί και επιστρατεύετε το ένστικτο σας. Το παρασκήνιο γίνεται πιο έντονο και σίγουρα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο, θα φέρει στην ζωή σας αρκετή κίνηση και ενδιαφέρον, κάτι που σίγουρα θα βοηθήσει και άλλους τομείς της ζωής σας. Οι φίλοι θα αποδειχθούν πολύ χρήσιμοι.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τον Ήλιο στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα πετύχετε πολλούς στόχους σας και θα υλοποιηθούν οι φιλοδοξίες σας. Πολλά θέματα θα αρχίσουν να βγαίνουν στο φως της αλήθειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.