Αστρολογικές προβλέψεις 4/12: Οι συναισθηματικές καταστάσεις θα έχουν μία ευνοϊκή πορεία…

Αστρολογικές προβλέψεις 4/12: Οι συναισθηματικές καταστάσεις θα έχουν μία ευνοϊκή πορεία…

Οι συναισθηματικές καταστάσεις θα έχουν μία ευνοϊκή πορεία…

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν πολύ καλές προοπτικές, ακόμη και μέσα από παρασκηνιακές κινήσεις. Οι ανάγκες σας θα είναι πιο ουσιαστικές και θα πρέπει να δώσετε δύναμη σε κάθε σας συναισθηματική σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα επιδιώξετε να βρείτε μαζί με κάποια άλλα πρόσωπα, κοινούς σκοπούς και στόχους, που θα σας ωφελήσουν και θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε ένα σημαντικό σας σχέδιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η κοινωνική σας ζωή, θα είναι σήμερα αρκετά βελτιωμένη και θα κερδίσετε τον θαυμασμό των άλλων. Αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί τώρα, ακόμη και μέσα από δυσκολίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα καταφέρετε να εκπληρώσετε πολλά από τα σχέδια σας, εφόσον θα προχωράτε με σύνεση και καλή διάθεση. Μην εμπιστευτείτε απόλυτα τις συναισθηματικές σας σκέψεις, ίσως σας παραπλανήσουν.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί με τα οικονομικά σας. Ίσως να μην μπορέσετε να κάνετε καλή διαχείριση σε κάποια εισοδήματα σας και προσπαθήσουν κάποιοι να επωφεληθούν από την αγαθή σας διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα σας δώσει για άλλη μία μέρα καλές προοπτικές για τις συναισθηματικές σας σχέσεις. Βέβαια μην αφήσετε τα συναισθήματα να σας παρασύρουν.

ΖΥΓΟΣ

Τα γεγονότα σήμερα δεν θα είναι και τα πιο εύκολα, ιδίως αν έχετε πρακτικά θέματα να αντιμετωπίσετε. Η υγεία σας και κάποιες επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα έχουν κάποιο βαθμό δυσκολίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα τραβήξετε τα βλέμματα θαυμασμού και θα υπάρξουν εξελίξεις και βελτίωση σε κάθε ευχάριστη πλευρά της ζωής σας. Ίσως να υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο, μετά από μία περίοδο δυσκολιών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αξιολογήστε τις πληροφορίες που θα σας δοθούν, πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση. Η Σελήνη στον τομέα των οικογενειακών σας θεμάτων, θα είναι μία ένδειξη παραπλάνησης και κακής επικοινωνίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο τρόπος επικοινωνίας σας σήμερα και οι συναναστροφές σας, θα παίξουν έναν πολύ σημαντικό παράγοντα, στην διάθεση σας, όπου και θα είναι αρκετά μεταβλητή και περίεργη, λόγο συνθηκών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βρίσκετε σε μία περίοδο αλλαγών, όπου και πολλά πράγματα θα έχουν καινούριες συνθήκες. Ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει, θα σας δείξει το ενδιαφέρον του και ίσως έχετε καλές συναισθηματικές προοπτικές.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει αρκετά ποιο συναισθηματικούς και πολύ πιθανόν να αναζητήσετε νέους προορισμούς στην αγάπη. Μην παρασυρθείτε από όμορφα λόγια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.