ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αυτά είναι τα 2+1 ζώδια που θα καρδιοχτυπήσουν το 2020

Αυτά είναι τα 2+1 ζώδια που θα καρδιοχτυπήσουν το 2020

Τι κι αν το 2019, «αδίκησε» κάποια ζώδια και δεν τους έδωσε την ευκαιρία να σταθούν τυχεροί στον έρωτα; Τώρα, έρχεται το 2020, όπου για τρία συγκεκριμένα ζώδια, θα δώσει όχι απλώς απλόχειρα το καρδιοχτύπι, αλλά θα σας αποζημιώσει και για τα χαμένα χρόνια.

Δείτε αν ανήκετε στα… τυχερά αυτά ζώδια:

  • Tαύρος

Ο Ταύρος πάντα είναι με κάποιον γιατί αγαπάει τη σταθερότητα η οποία τον διακατέχει σε κάθε έκφανση της ζωής του. Ή και όχι: αν ο Ταύρος βγει ασταθής είναι ανίατο. Όπως και να έχει, ο Ταύρος είναι σε κάποια σχέση σε κάθε φάση της ζωής του και ισχύει γι αυτόν όσο για κανέναν το ότι “κάθε περίοδο ερωτεύεται αυτόν που του αξίζει”. Ωστόσο το 2020 ο Ταύρος θα έχει την ευκαιρία να ζήσει την καλύτερη χρονιά του με τον καλύτερο εαυτό του και την καλύτερη σχέση του: μακάρι να το αντιληφθεί εντός των 12 μηνών που διαθέτει το νέο έτος και να μην είναι μπροστά του και να μην το βλέπει, γιατί δυστυχώς αυτό είναι κάτι που του συμβαίνει συχνά.

  • Παρθένος

Ο Παρθένος θα βρει την αδελφή ψυχή του και θα μπορέσουν μαζί να μεγαλουργήσουν αφού θα υπάρχει σύμπνοια ιδεών και κοινοί στόχοι. Ούτως ή άλλως ο Παρθένος δεν μπορεί να λειτουργήσει διαφορετικά, είναι άτομο που αγαπάει το σωστό matching αν δεν του λέει πολλά ο άλλος σε βάθος δεν κάνει τον κόπο να μπει καν στη διαδικασία. Αυτό που αναζητά λοιπόν εναγωνίως τα τελευταία χρόνια το 2020 θα βρεθεί στο δρόμο του και θα πορευτούν από εκεί και πέρα μαζί χέρι με χέρι και θα ζήσουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα (ελπίζουμε).

  • Υδροχόος
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και έτσι ξαφνικά, ανάμεσα σε πολλές αποτυχημένες σχέσεις, κακές συμπεριφορές, fail one night stands και μάταια ραντεβού θα ξημερώσει και μια νέα εποχή για τον Υδροχόο ο οποίος θα βρει αυτό που ψάχνει και όλα θα είναι εύκολα από εκεί και πέρα.Το πράγμα θα εξελιχθεί αργά αλλά με ροή και με εξαιρετικές προοπτικές για το μέλλον: τόσο εξαιρετικές που το 2021 ίσως έχουμε κάτι πιο επίσημο ή οι δυο γίνουν τρεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το 2020 για τον Υδροχόο θα είναι μια πολύ σημαδιακή χρονιά στα ερωτικά του και αν δεν το χειριστεί λάθος μπορεί να δημιουργήσει και μια σχέση ζωής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.