Δείτε ποια είναι τα 4 ζώδια που γίνονται «βδέλλα» στο έτερον ήμισυ

Δείτε ποια είναι τα 4 ζώδια που γίνονται «βδέλλα» στο έτερον ήμισυ

Γύρω μας, υπάρχουν κάποια ζευγάρια τα οποία θέλουν να είναι συνέχεια ο ένας μαζί με τον άλλον και όταν αυτό δεν είναι εφικτό ανταλλάσσουν μηνύματα σε Messenger, What’s app και Viber χωρίς να παίρνουν «ανάσα».

​Την τάση αυτή την έχουν τέσσερα συγκεκριμένα ζώδια περισσότερο από τα άλλα. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με το αν είναι λίγο καιρό μαζί. Θέλουν να μιλάνε με το ταίρι τους όλη μέρα.

  • Ιχθύς

Μπορεί να είναι σχετικά χαρούμενοι και διαισθητικοί, αλλά δεν παύουν να θέλουν την επιβεβαίωσή τους. Επίσης αγαπούν με όλη τους την καρδιά και αυτό θέλουν να το δείχνουν συχνά στο ταίρι τους. Επίσης θέλουν πολλές φορές να μοιράζονται τις ιδέες τους, ακριβώς την ώρα που τις σκέφτονται.

  • Δίδυμος

Οι Δίδυμοι είναι αυτό που λέμε chatterboxes και θέλουν να επικοινωνούν διαρκώς με το ταίρι τους. Είναι παρορμητικοί, όπως οι Ιχθείς και μπορούν να γράψουν ό,τι σκέφτονται. Μάλιστα τους αρέσει να είναι το επίκεντρο και η διαρκής επικοινωνία με το άτομο που τους ενδιαφέρει, είναι ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχουν.

  • Καρκίνος

Είναι γνωστό ότι οι Καρκίνοι, είναι λίγο παραπάνω needy από τα υπόλοιπα ζώδια. Απαιτούν την άνεση και την εξοικείωση κι έτσι επικοινωνούν συχνά με τον καλό ή την καλή τους για να νιώθουν πιο κοντά μαζί τους. Μοιράζονται φωτογραφίες του παρελθόντος, βίντεο με χαριτωμένα ζώα και το κάνουν για τη δική τους απόλαυση, Τι να κάνουμε είναι οι ευαίσθητοι του ζωδιακού κύκλου.

  • Λέων

Τα λιοντάρια, όπως οι Δίδυμοι θέλουν να έχουν την προσοχή όλων και φυσικά του συντρόφου τους. Δεν τους ενδιαφέρει αν θα βρίσκεται στη μέση ενός meeting ή κάποιας σημαντικής δουλειάς, στέλνουν μεγάλα μηνύματα που φυσικά θέλουν να απαντηθούν. Ακόμη δεν λείπουν και οι hot selfies από το παιχνίδι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.