ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αστρολογικές προβλέψεις 20/12: Παραπλανητική η σημερινή μέρα

Αστρολογικές προβλέψεις 20/12: Παραπλανητική η σημερινή μέρα

Η μέρα είναι παραπλανητική.

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή θα χρειαστούν όλες οι σχέσεις σας, γιατί η επικοινωνία θα είναι προβληματική και ίσως να πρέπει να αφήσετε στην άκρη τους συναισθηματισμούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην πιστέψετε σήμερα τα μεγάλα λόγια και κυρίως μην εμπιστευτείτε τυφλά τις πράξεις των άλλων. Να αφήσετε για λίγο την τάση να πάρετε εδώ και τώρα αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το θολό τοπίο στις προσωπικές σας σχέσεις θα σας προκαλέσει πολύ πιθανόν απογοητεύσεις. Η ανασφάλεια σας θα είναι έντονη και ίσως θα καθορίσει κάποιες αποφάσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα είναι μία πολύπλοκη μέρα, με πολλά καθήκοντα και υποχρεώσεις να σας περιμένουν. Προσπαθήστε να μην πιέζετε τους άλλους, για θέματα που πρέπει μόνο εσείς να φροντίσετε.

ΛΕΩΝ

Να είστε σήμερα όσο περισσότερο επιφυλακτικοί γίνεται, γιατί εγκυμονούν κάποιοι κίνδυνοι που αφορούν την συναισθηματική σας ζωή, αλλά και την οικονομική σας κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα οι εκτιμήσεις σας σε οικογενειακά και προσωπικά θέματα, θα σας δημιουργήσουν ένα αλαλούμ που θα πρέπει να αποφύγετε κρατώντας αποστάσεις ασφαλείας από τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Απομακρυνθείτε από καταστάσεις που γεννά κυρίως το μυαλό σας Προσοχή σε κουτσομπολιά και κάθε είδους κουβέντες που εκθέτουν πρόσωπα και καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να προστατέψετε τα κεκτημένα σας, αλλά δυστυχώς δεν θα γίνει αυτό με εύκολο τρόπο. Προσοχή σε άτομα που προσπαθούν να σας αποσπάσουν χρήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα υπάρξουν παγίδες σήμερα που θα πρέπει α αποφύγετε. Δυστυχώς θα έρθει η στιγμή που θα προσγειωθείτε απότομα, από θέματα που θα προκύψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα ζήσετε σήμερα κάποια κατάσταση που δεν θα μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα. Κάποιες αποκαλύψεις θα υπάρχουν για να σας ενεργοποιήσουν συναισθηματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως να υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις, πιθανόν από κάποια φιλικά πρόσωπα που σας θεωρούν εύκολο θύμα για τις επιδιώξεις τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μεγάλη προσοχή σήμερα να δώσετε σε κάθε κίνηση σας, γιατί θα υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες σας. Προσοχή στην κοινωνική σας εικόνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.