ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αυτά είναι τα τρία πιο «φλογερά» ζώδια

Αυτά είναι τα τρία πιο «φλογερά» ζώδια

Αν αυτό που ψάχνεις σε μια νέα σχέση είναι παθιασμένες στιγμές τότε θα πρέπει να περιορίσεις τη λίστα με τους υποψήφιους σε αυτά τα τρία ζώδια. Από το πρώτο φιλί μέχρι την επόμενη φάση, ξέρουν πώς να «ανάψουν τα αίματα».

Σκορπιός

Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου ξέρουν πώς να ανεβάζουν τη θερμοκρασία και να διατηρούν την eρωτική ατμόσφαιρα. Διαισθητικοί και συναισθηματικοί, ξέρουν τι θέλει ο παρτενέρ τους και πολλές φορές πριν καν το καταλάβει. Κάνε την πρώτη κίνηση κι ο Σκορπιός θα σε κάνει να γνωρίσεις έναν νέο σεξoυαλικo κόσμο.

Ταύρος

Δεν τους αρέσει απλά η άνεση και η πολυτέλεια, ζουν για αυτό. Θα φριντίσουν για να υπάρχει το σωστό περιβάλλον και θα δώσουν μεγάλη σημασία στα προκαταρτικά. Κάνοντας eye contact και αναζητώντας αγκαλιές, θα δώσεις στον Ταύρο την ευκαιρία να φουντώσει το πάθος και να απογειώσει την ερwτική ατμόσφαιρα.

Ζυγός

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στοργικοί και προστατευτικοί, θα σιγουρευτούν ότι ο ερωτικoς τους σύντροφός περνάει καλά αφού θα βάλουν την ικανοποίησή του ως προτεραίοτητα. Φλερτάρουν, κάνουν πλάκα και είναι ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες. Ένας Ζυγός είναι απόλυτα αφοσιωμένος στο να κάνει την ερwτική ζωή όσο πιο παθιασμένη γίνεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.