Αστρολογικές προβλέψεις 5-11/1: Αυτή η εβδομάδα χρωματίζεται με την Πανσέληνο και την Έκλειψη Σελήνης

Αστρολογικές προβλέψεις 5-11/1: Αυτή η εβδομάδα χρωματίζεται με την Πανσέληνο και την Έκλειψη Σελήνης

Αυτή η εβδομάδα χρωματίζεται με την Πανσέληνο στις 10/1 και συγχρόνως την Έκλειψη Σελήνης.

ΚΡΙΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω, θα σας φέρει προ τετελεσμένων, στις υποχρεώσεις σας, κυρίως οικογενειακές και επαγγελματικές. Θα υπάρξουν διλήμματα, αλλά και κάποια εμπόδια που θα σας καθυστερήσουν στην επίτευξη των στόχων σας. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε έντονα γεγονότα, που θα ενεργοποιήσουν πολλά από τα θέματα που είχατε αφήσει στο περιθώριο και τώρα ζητούν τις λύσεις τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου, αναμφίβολα σας δημιουργεί σκέψεις και αμφιβολίες για την διάρκεια ή όχι των στόχων που έχετε θέσει. Είναι η περίοδος που θα αμφισβητήσετε τα λόγια κάποιων και θα προσπαθήσετε να βρείτε τις δικές σας αλήθειες. Ο χρόνος θα είναι υπέρ σας και θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε πολλά σχέδια σας, αρκεί να έχετε υπομονή και σωστό συντονισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχετε αυτή την εβδομάδα ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα, που θα πρέπει να το κουμαντάρετε με ευλυγισία. Τα οικονομικά σας, με την έκλειψη Σελήνης στον τομέα αυτό, όπως φαίνεται θα είναι πολύ ευαίσθητος και εύθραυστος, λόγο της κακής διαχείρισης που κάνετε, ή των εξόδων που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε. Ίσως επίσης να ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσετε την απώλεια των χρημάτων σας, σαν ένα μάθημα, ώστε να κάνετε αργότερα σωστότερες επιλογές .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω, σας αφορά άμεσα, βάζοντας τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας κάτω από ένα μεγεθυντικό φακό. Είναι αλήθεια ότι και εσείς νιώθετε ότι τα πράγματα σε αυτό τον τομέα θα χρειαστούν ολικό ανασχηματισμό. Η συμμετοχή του Κρόνου, Πλούτωνα και Ερμή, δείχνει ότι πλέον οι συζητήσεις δύσκολα θα φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

ΛΕΩΝ

Η Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στις 10/1, σας επηρεάζει περισσότερο σε θέματα που αφορούν την υγεία και την εργασία σας. Ήρθε η στιγμή να μαζέψετε τις δυνάμεις σας, που σκορπάτε πολλές φορές χωρίς λόγο δεξιά και αριστερά. Αναλογιστείτε τα λάθη του παρελθόντος και προχωρήστε σε νέες βάσεις που σίγουρα θα πρέπει να κάνετε στρατηγικά, για να κερδίσετε τους στόχους σας και τις επιδιώξεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε από τους τυχερούς αυτής της περιόδου, εφόσον η έκλειψη Σελήνης στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω, θα σας κάνει να προχωράτε σε καλές βάσεις. Επίσης θα γίνουν αρκετά ξεκαθαρίσματα στο φιλικό σας περιβάλλον, αλλά και εσείς που είστε γονείς, θα μπορέσετε να βάλετε τα όρια σας στις ευαίσθητες σχέσεις, με τα παιδιά σας. Η προσωπική σας ζωή, βαδίζει σε μία σταθερή βάση και πολλοί από σας θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η πίεση δεν θα λείψει από εσάς τους Ζυγούς αυτό το διάστημα. Η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου, θα σας πιέσει αρκετά σε οικογενειακά θέματα, που από ότι φαίνεται σας έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά. Θα πρέπει να βρείτε την δύναμη να φύγετε από φθαρμένες καταστάσεις που σας δημιουργούν εμπόδιο στην εξέλιξη σας. Η καλή διάθεση που έχετε για να συζητήσετε με πρόσωπα που σας δημιουργούν εμπόδια, μάλλον θα πέσει στο κενό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου, είναι για σας μία καλή ώθηση στα νέα σας σχέδια. Πολύ πιθανόν να κάνετε καινούριες συζητήσεις και συμφωνίες με πρόσωπα που θα έχουν καλή πρόθεση απέναντι σας. Η συμμετοχή του Πλούτωνα, στην Πανσέληνο αυτή, φωτίζει τις κρυφές σας σκέψεις και σας κάνει περισσότερο δυνατούς και αποτελεσματικούς σε καταστάσεις που κατά το παρελθόν σας είχαν ταλαιπωρήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Έκλειψη Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω, είναι ένδειξη, ότι τα οικονομικά σας θα πρέπει να τα διαφυλάξετε και να τα φροντίσετε, εφόσον απομακρυνθείτε πρώτα από επικίνδυνες πηγές κέρδους. Βέβαια θα σας δοθούν και κάποιες ευκαιρίες για μελλοντική εξέλιξη των οικονομικών σας, που θα πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε με ωριμότητα και με προσέγγιση προσώπων που κατέχουν γνώσεις πάνω σε αυτό το θέμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έκλειψη Σελήνης απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας αφορά άμεσα, εφόσον συμμετέχουν και τρις πλανήτες που βρίσκονται στον άξονα αυτό, Κρόνος, Πλούτωνας και Ερμής. Είναι η στιγμή που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις που σας κρατούν δέσμιους στο παρελθόν. Πολλοί από σας θα νιώσετε το βάρος της κακής κρίσης σας, με καταστάσεις που θα παρουσιαστούν και θα ζητήσουν λύσεις, που δεν είχαν δοθεί έγκαιρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, εφιστά την προσοχή σας σε θέματα υγείας και εργασίας. Ίσως να πρέπει να αντιμετωπίσετε μία απώλεια ή μία απομάκρυνση αγαπημένου σας προσώπου. Επίσης θα υπάρξουν εξελίξεις σε εργασιακά θέματα, που πλέον δεν μπορούν να περιμένουν και απλά θα γίνουν σύντομα. Βρείτε διεξόδους για να απαλλαγείτε από το βάρος των καταστάσεων.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έκλειψη Σελήνης, που πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, θα βοηθήσει ουσιαστικά τον κοινωνικό σας κύκλο και θα έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα μεγαλύτερα από σας και ωριμότερα. Έτσι θα αρχίσετε να [διώχνετε] σταδιακά από την ζωή σας ότι δεν σας ταιριάζει και δεν σας αφήνει να εξελιχτείτε συναισθηματικά και πνευματικά. Όσο και να σας στεναχωρεί αυτό σας γεγονός, είναι φυσική συνέπεια, όταν όλοι οι άνθρωποι δεν έχουν τις ίδιες προοπτικές εξέλιξης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.