ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυτά είναι τα 2+1 ζώδια που… έχουν «τσακωθεί» με την καθαριότητα

Αυτά είναι τα 2+1 ζώδια που… έχουν «τσακωθεί» με την καθαριότητα

Όπως είναι ήδη γνωστό, υπάρχουν κάποια ζώδια που έχουν μανία με την καθαριότητα, και κυριολεκτικά περνάνε εκατό φορές με απολυμαντικό μαντηλάκι τον χώρο που θα κάτσουν και κοιμούνται αγκαλιά με τη χλωρίνη, ενώ απ την άλλη πλευρά υπάρχουν και αυτά που ζουν ακριβώς αντίθετα.

Μπορεί να μην είναι απαραίτητα βρωμιάρηδες αλλά σίγουρα δεν θα το σκεφτούν αν πρέπει να φορέσουν δεύτερη μέρα την ίδια μπλούζα.

  • Kριός:

Βαριέται να πάρει το μπάνιο του και ψεκάζεται με κολώνιες ενώ ακόμα χειρότερα, πλένεται μόνο τοπικά. Ενίοτε θα τον δεις με υγρό μαντηλάκι με το οποίο κάνει το λεγόμενο στεγνό καθάρισμα, κάνοντας πέρασμα από τη μασχάλη έως την πατούσα, έτσι για να φρεσκαριστεί.

  • Λέων:

Μπορεί να τον δεις να κοιμάται στα ίδια σεντόνια και να φοράει τις ίδιες κάλτσες μέχρι να λιώσουν επειδή είναι sniffer με τον εαυτό του. Το πρόβλημα με το Λέοντα είναι ότι δεν πιστεύει ότι είναι ακάθαρτος. Πιστεύει ότι η φυσική του μυρωδιά, ότι φοράει και ότι χρησιμοποιεί ευωδιάζουν απλά και μόνο επειδή τα έβαλε πάνω του.

  • Αιγόκερως:
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαδίδει φήμες για το πόσο του αρέσει η καθαριότητα και το παίζει παστρικός αλλά αν σηκώσεις το χαλάκι από κάτω έχει όλη τη σκόνη του σπιτιού. Όσα βλέπει η πεθερά είναι η φράση που τον αντιπροσωπεύει. Δυσάρεστες οσμές αναδύονται από το ψυγείο και την τουαλέτα του ενώ εκτός από βρώμικος είναι και τσαπατσούλης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.