ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ζώδια και τσιγάρο: Δείτε πως αντιμετωπίζει το καθένα τη διακοπή καπνίσματος

Ζώδια και τσιγάρο: Δείτε πως αντιμετωπίζει το καθένα τη διακοπή καπνίσματος

Όπως είναι ήδη γνωστό, η εξάρτηση από το τσιγάρο δημιουργεί το γνωστό στερητικό σύνδρομο με αποτέλεσμα ο καθένας να αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες όταν το κόβει.

​Οι αντιδράσεις των ζωδίων ωστόσο παραμένουν ιδιαιτέρως μοναδικές.

  • Κριός

Επειδή για αυτόν το τσιγάρο είναι ένας τρόπος να ηρεμεί από την ένταση της δουλειάς, νιώθει άσχημα που το κόβει. Κυρίως αισθάνεται θλίψη.

  • Ταύρος

Δεν είναι κάτι πολύ δύσκολο για τον Ταύρο. Αν έχει σχέση με μη καπνιστή, θα κόψει το τσιγάρο ακόμη πιο εύκολα και άμεσα.

  • Δίδυμοι

Είναι σίγουρο πως δεν τους απασχολεί ιδιαίτερα το τσιγάρο. Κυρίως για τη φιγούρα κάπνιζαν οπότε, το ότι το έκοψαν είναι σχετικά εύκολο.

  • Καρκίνος

Επειδή με τους εθισμούς δένονται συναισθηματικά και ψυχολογικά, για τους Καρκίνους είναι ακόμη πιο δύσκολο καθώς δε θέλουν να αποχωριστούν κάτι που αγαπάνε.

  • Λέων

Είναι το ζώδιο που επειδή βάζει πάνω από όλα το σώμα, την εμφάνιση και το γυμναστήριο, θα κόψει το κάπνισμα και θα είναι και περήφανος για αυτό.

  • Παρθένος

Δεν έχει χειρότερο από το να κόψει το τσιγάρο. Τα νεύρα του θα είναι συνέχεια ενεργά έτσι ώστε να τα ξεσπά με το παραμικρό σε γκρίνια και φωνές.

  • Ζυγός

Μέχρι να βρει την ισορροπία και την αρμονία που τόσο αγαπά και εκτιμά, το στερητικό θα τον κάνει αντικοινωνικό και εσωστρεφή για το πρώτο διάστημα.

  • Σκορπιός

Δε θέλει να κόψει το τσιγάρο. Αν το σταματήσει θα είναι γιατί έπρεπε για λόγο υγείας να το κάνει. Θα γκρινιάζει και θα πεινάει συνέχεια.

  • Τοξότης

Μόλις ο Τοξότης κόψει το κάπνισμα, τρώει πάρα πολύ και μεγάλες ποσότητες. Δεν του αρέσει να κάνει κάτι γιατί «πρέπει» αλλά γιατί «θέλει».

  • Αιγόκερως

Δε δένεται ιδιαίτερα με τους εθισμούς. Το ζώδιο αυτό έχει το προνόμιο να έχει αρκετό κυνισμό με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει επίσης κυνικά την όλη κατάσταση.

  • Υδροχόος

Είναι σίγουρο ότι θα έχει υπερένταση, αϋπνία, πείνα και υπερκινητικότητα. Είναι δύσκολο για αυτό το ζώδιο να κόψει το κάπνισμα. Δεν είναι όμως ακατόρθωτο.

  • Ιχθύς
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα στεναχωριέται και θα μελαγχολεί κυρίως, όλο αυτό γιατί είχε συνδυάσει το τσιγάρο με την παρέα και την καλοπέραση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.