ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ζώδια και αργοπορία: Δείτε πως αντιδρά το καθένα όταν αργεί να πάει στη δουλειά του

Ζώδια και αργοπορία: Δείτε πως αντιδρά το καθένα όταν αργεί να πάει στη δουλειά του

Στους περισσότερους, αν όχι σε όλους, έχει τύχει τουλάχιστον μία φορά να αργήσουμε σε κάποιο ραντεβού ή στη δουλειά μας. Ο καθένας όπως είναι φυσιολογικό, θα αντιδράσει και διαφορετικά.

Ας δούμε λοιπόν ποια η αντίδραση του κάθε ζωδίου:

  • Kριός

Επειδή βιάζεται μονίμως να τα βολέψει όλα στον χρόνο τους, έχει νεύρα. Θέλει να είναι πάντα σωστός στη δουλειά του.

  • Ταύρος

Όταν φτάσει στη δουλειά μετά από ώρα αναμονής, θα ξεσπάσει λέγοντας πολλές δικαιολογίες, χωρίς να αφήνει κανέναν να μιλήσει.

  • Δίδυμοι

Νιώθει ότι όλα είναι χαλαρά και ότι «δεν τρέχει κάτι». Γενικά χρησιμοποιεί αυτή τη χαλαρότητα ως άμυνα επειδή δε θέλει να δείξει ότι έχει νεύρα.

  • Καρκίνος

Είναι μέσα στο άγχος, κάνει σενάρια ότι όλα δεν πάνε σωστά και ότι θα πρέπει να απολογηθεί αλλιώς θα νευριάσουν οι συνεργάτες του. Μπορεί να κλάψει κιόλας.

  • Λέων

Είναι μία συνηθισμένη μέρα. Τις μισές μέρες της εβδομάδας αργεί με αποτέλεσμα να το έχουν συνηθίσει όλοι το γεγονός ότι δεν έχει τυπικότητα.

Παρθένος
Η ανάλυση που κάνει στο μυαλό του αφορά τις πιθανότητες να τον διώξουν από τη δουλειά ή όχι. Αγχώνεται πάρα πολύ.

  • Ζυγός

Βιάζεται να ανέβει τα σκαλιά ενώ μπορεί να έχει αργήσει μισή ώρα. Δε σκέφτεται λογικά αλλά πολύ συναισθηματικά.

  • Σκορπιός

Δεν έχει καμία δύναμη και διάθεση να έρθει σε αντιπαράθεση με τον υπεύθυνό του επειδή άργησε. Θα ακούσει αυτά που είναι να ακούσει και θα είναι ήρεμος.

  • Τοξότης

Πηγαίνει με ένα ύφος εντελώς χαλαρό λες και δεν έγινε κάτι. Η χαλαρότητά του αυτή είναι η αιτία που εκνευρίζει όλους όσους συμπλήρωσαν το πόστο του όσο αργούσε.

  • Αιγόκερως

Βαριέται να αναλύσει το αν άργησε, πόσο άργησε κλπ. Παρ’ όλα αυτά εσωτερικεύει περισσότερο θυμό παρά άγχος και ανυπομονησία.

  • Υδροχόος

Είναι στο στάδιο που προσπαθεί να σκεφτεί τι δικαιολογίες θα δώσει σε όλους όταν φτάσει στη δουλειά. Δε θέλει

  • Ιχθύς
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δε θέλει να δώσει καμία δικαιολογία, ξέρει ότι έκανε λάθος που άργησε και απλά θα απολογηθεί για ακόμη μία φορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.