Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα αρραβωνιαστούν μέσα στο 2020 – Θα δεχθούν ή θα κάνουν πρόταση γάμου

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα αρραβωνιαστούν μέσα στο 2020 – Θα δεχθούν ή θα κάνουν πρόταση γάμου

Είσαι από αυτούς που ξέρουν ήδη τι θα βάλουν στο γάμο τους; Μπορεί φέτος να μην είναι σπατάλη χρόνου το να χαζεύεις αίθουσες για γαμήλιες δεξιώσεις. Ακόμα κι αν δεν είσαι σε σχέση τη στιγμή που διαβάζεις αυτές τις γραμμές να ξέρεις ότι τα άστρα είναι ευνοϊκά αν ανήκεις σε ένα από τα τρία παρακάτω ζώδια.

Ταύρος

Οι Ταύροι δεν είναι γνωστοί για τον αυθορμητισμό τους. Παίρνουν το χρόνο τους για τις μεγάλες αποφάσεις της ζωής τους κι έχουν την τάση να κινούνται αργά στα ζητήματα καρδιάς. Μέχρι που ο ιδιόρρυθμος και παρορμητικός Ουρανός έρχεται στο προσκήνιο μέσα στο 2020. Με αυτό τον πλανήτη στον Ταύρο, οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου θα εντυπωσιαστούν από το πόσο εύκολα θα δεχτούν τις αλλαγές. Νιώθοντας περισσότερο αυθόρμητοι στην καθημερινότητά τους και παίρνοντας πιο γρήγορα μεγάλες αποφάσεις (όπως να αποφασίσουν να κάνουν πρόταση γάμου ή να απαντήσουν θετικά σε μία) μάλλον θα κλείσουν τη χρονιά με μονόπετρο στα δάχτυλά τους.

Παρθένος

Οι Παρθένοι αγαπούν την σταθερότητα και την αξιοπιστία. Δεν θέλουν να χάνουν το χρόνο τους ή να βγαίνουν με κάποιον που δεν ενδιαφέρονται τρελά, στοχεύουν στις μακροχρόνιες σχέσεις και δεν φοβούνται τη σκληρή δουλειά που χρειάζονται. Για αυτούς είναι πιθανό να πάνε τη σχέση στο επόμενο βήμα κάθε χρονιά αλλά το 2020 ίσως είναι αυτή η ξεχωριστή χρονιά που θα το προχωρήσουν. Μέσα σε αυτή τη χρονιά ο Κρόνος και ο Πλούτωνας θα είναι στον Αιγόκερω που σημαίνει ότι το νοικοκύρεμα και η εξέλιξη είναι στο μέλλον των εκπροσώπων αυτού του ζωδίου. Με την στήριξη αυτών των δύο πλανητών, οι Παρθένοι είναι έτοιμοι να επισφραγίσουν τη σχέση τους με μία πρόταση γάμου.

Σκορπιός

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μην σας ξεγελά η μελαγχολία τους, ως ζώδιου του νερού οι Σκορπιοί αγαπούν να είναι ερωτευμένοι και ελπίζουν σε μακροχρόνιες και σταθερές σχέσεις. Είναι παραδοσιακά θωρακισμένοι, παρατηρητικοί και ίσως και λίγο ζηλιάρηδες αλλά το 2020 θα βοηθήσει τους Σκορπιούς να αφήσουν κάποιες ανησυχίες τους στην άκρη και να αρχίσουν να εμπιστεύονται τους ανθρώπους που αγαπούν. Αν και είναι μια χαρά έτσι όπως είναι, η νέα χρονιά ωστόσο θα τους κάνει να εξελιχθούν με νέους τρόπους. Ως ένα ουράνιο κράμα Ταύρου και Παρθένου, οι Σκορπιοί θα νιώσουν την επίδραση του Κρόνου, του Πλούτωνα και του Ουρανού μέσα στο 2020. Αυτοί οι ισχυροί πλανήτες θα βοηθήσουν τους εκπροσώπους αυτού του ζωδίου ώστε να ανοίξουν την καρδιά τους στους άλλους και να είναι πιο ανοιχτοί στις αλλαγές και τις μεταλλάξεις (όπως για παράδειγμα, να κάνουν πρόταση γάμου).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.